Статус: Офлайн
Повідом.: 36556
Повідом.: 36556

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да я рядом с батареей сижуа що трапилось?
Правда. Мне все-равно, верите вы мне или нет. Хотя нет, не все-равно - мне хочется, чтобы вы мне верили. Потому что это было со мной, когда я учился на 4-м курсе института.
бережи попу. Ну й інші стратегічно важливі об'єктиДа я рядом с батареей сижу
Где-то на ее животе их руки встречаются и пожимают друг друга.
Короче, приходит эта тетя. Но хорошо, что она стучится и ее слышно. Ну, я разделся до трусов и залез под одеяло. Накрылся одеялом с головой. Суровая женщина постучала, зашла. Я затаился как мышь...
Овни це звичайно для любителів повного хардкору. Проломитися нахрапом, безхитрісно, сила є, ума не треба - не дарма названо іменем відповідного представника фауни. Як байка є, шо два "овна" зустрілися на містку і не могли розминутися.
Она лежала сама кайфоваламир, дружба, жуйка!
Цікаво було б послухати розповідь дівчинки![]()
Она лежала сама кайфовала![]()
Не пробовалТы еще скажи, что никогда не пробовал с двумя дамами.
Не пробовал
Значит даЗначит ты вымерающий вид ))
Значит да
ти не думала про те, що програвав він навмисне?Два часа дня , гостиница , один паренёк снимает трусы, потому что все время проигрывал и стыдливо прикрывается одеялом.
та це зрозуміло... Але ж були в неї якісь думки...Она лежала сама кайфовала
а чому так? Не було нагоди?Не пробовал
бережи попу. Ну й інші стратегічно важливі об'єкти![]()
Я понял тебя. Благодарю)Это комплимент
ти не думала про те, що програвав він навмисне?![]()
гадаєшь, что таких майже не лишилося? А мені здається, що для цього, крім інших факторів, треба бути ще й дуже впевненим у своїх силах, навряд чи таких М - більшість. А якщо долучити кохання до однієї жінки, гидливість, незатребуваність у жінок й т.д., то дуже сумніваюсь, що цей вид вимираючийЗначит ты вымерающий вид ))