Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У меня было подобное до поездки в Харьков. Как раз только развелся, и мы с бывшей женой часто писали друг другу в аську (был такой мессенджер :) ) что мы думаем друг о друге. И однажды переписываюсь с девочкой из Харькова. И параллельно бывшая жена начинает мне выговаривать какая я ******* :D В общем я в одном окошке цапаюсь, а в другом у меня любовь и приглашение в гости в солнечную Украину :D Ну я тоже перепутал окна и отправил в Харьков мессагу, которая, в мягком варианте, выглядела так: "Закрой пожалуйста свой рот, глупая женщина, ты мне надоела" и т п. Тоже сначала была долгая пауза, а потом вопрос: "Я так понимаю, ты окна в аське перепутал?" Было стыдно капеееец :D
Какая умненькая.. сразу догадалась :клас:

Я видела поле крокусов, в Закарпатье. Может, даже красивее нарциссов, потому что сиреневенькое

на Кинбургской косе есть уникальные для Украины поля диких орхидей ... тоже сиреневенькое :іржач:
удивительно красиво :)

Я видела поле крокусов, в Закарпатье. Может, даже красивее нарциссов, потому что сиреневенькое

:любов: я тоже крокусы люблю :)
целая галерея крымских есть
их можно было при достаточном везении и в январе сфотать :)

напомнило

Я видел (в перев. Маршака)

Я видел озеро в огне,
Собаку в брюках на коне,
На доме шляпу вместо крыши,
Котов, которых ловят мыши.
Я видел утку и лису,
Что пироги пекли в лесу,
Как медвежонок туфли мерил
И как ***** всему поверил!

в тему:

Місце заняття ****ом № 1: Кімната переговорів

Просто підкупи охоронця, щоб він видав вам ключ. У переговорній є багато столів, на яких зручно займатися ****ом. Краще місця для задоволення всіх бажань закоханої в вас колеги не знайти.

Що заважає зайнятися ****ом: камери відеоспостереження,колеги, що засиділися допізна.

Місце заняття ****ом № 2: Ванна

Наприклад, в готелі або в квартирі у друга. Незаперечна гідність ванної кімнати – можна придумати багато поз (наприклад, нагнути партнерку над раковиною і встати ззаду). А ще там можна вимити голову і почистити зуби.

Що заважає зайнятися ****ом: слизький кахель, тіснота.

Місце заняття ****ом № 3: Дитячий майданчик

Уявіть: пізньої ночі ви з нею йдете повз дитячого майданчика (діти, зрозуміло, вже сплять). Раптово вас обох обуревает пристрасть, якої ви і вдаєтеся на гірці, гойдалках або в будиночку-теремку.

Що заважає зайнятися ****ом: холодна погода; випадкові перехожі; діти, яких відпускають гуляти допізна.

Місце заняття ****ом № 4: Дах

Відгадайте загадку: це високо, незвично і закінчується оргазмом? Правильно – **** на даху. Напевно, саме доступне з екстремальних ****-розваг. Якщо у вас двох буде трохи паморочиться голова, це тільки додасть процесу гостроти.

Що заважає зайнятися ****ом: боязнь висоти, двірник.

Місце заняття ****ом № 5: Ваше дитяче ліжко

Раніше ви спали на ньому хіба що з плюшевим ведмедиком, а тепер – дивіться-но, хлопчик-то підріс, спить з живою жінкою. Причому не тільки спить. Загалом, якщо ваше старе ліжко ще збереглася, гріх не зайнятися на ньому ****ом. Зрештою, воно цього заслужило.

Що заважає зайнятися ****ом: ви з часом стаєте більшим, а ліжко – ні.

Місце заняття ****ом № 6: Туалет ресторану

Спочатку туди йде вона – нібито припудрити носик. Потім ви відриваєтеся від їжі і закриваєтеся з нею в туалеті хвилин на десять (дивіться – не помиліться кабінкою). Офіціанти в цей час сердяться і думають, що ви втекли, не заплативши.

Що заважає зайнятися ****ом: суворі охоронці, клієнти ресторану, які прийшли справити потребу, не те що деякі!

Місце заняття ****ом № 7: Стадіон

Пам’ятаєте той ролик на YouTube, де закохана парочка робила самі-знаєте-що на трибуні стадіону (вона, правда, була порожньою)? Наслідувати їхній приклад дуже просто – благо стадіонів в нашій країні набудували цілу купу. Можна робити це під час матчу, ритмічно викрикуючи, вболіваючи за команду.

Що заважає зайнятися ****ом: тренуються спортсмени, сторожа, м’яч який прилетів в голову.

Місце заняття ****ом № 8: Перед дзеркалом

А ще краще – в кімнаті з дзеркальними стінами. Тільки уявіть: ви бачите жінку, з якою займаєтеся ****ом, у всіх можливих ракурсах одночасно. Після такого навіть “Аватар” у 3D перестане дивувати вас.

Що заважає зайнятися ****ом: крім неї, ви побачите ще й себе.

Місце заняття ****ом № 9: Човен

Як варіант – на катамарані або катері. Коли втомитеся гребти, крутити педалі або просто захочете постояти і помилуватися водною гладдю. Атмосфера має в своєму розпорядженні, та й одягу на вас двох зараз небагато (якщо, звичайно, ви не катаєтеся на човні взимку).

Що заважає зайнятися ****ом: раптовий шторм, рятувальна служба, човен з пробоїною.

Місце заняття ****ом № 10: Цікаві місця

Коли ви будете показувати друзям фотографії з відпустки, то, звичайно, буду мовчати про те, що робили біля Гранд Каньйону або в ліфті, що застряг Ейфелевої вежі. Або не будете мовчати – нехай заздрять!

Що заважає зайнятися ****ом: те, що ці місця, як правило, особливо ретельно охороняються.
Місце заняття ****ом № 9 :D

Право-катор вышел с топором
hecb3d.webp

чтобы равномерно растеклось и не размыло шапку сливок и других вкусностей
ясно :угу:
ты "Кровавую Мэри" делал когда-нибудь?
сам никогда, потому что не смешиваю ничего, но видел пару раз как делали)))
не видел как цветут нарциссы вообще?
или поле диких нарциссов?
:неа:

а мне это нра..

Я видел павлина с хвостом огневым
Я видел комету с лицом дождевым
Я видел тучу на грядке растущую
Я видел репу по кочке ползущую
Я видел улитку сома проглотившую
Я видел речку пивом бурлившую
Я видел бочку с головку спички
Я видел слезы на кукольном личике
Я видел глаза с очагом в глубине
Я видел дома над землей в вышине
Я видел солнце в двенадцать ночи
Я видел того кто все видел воочию

1665

перевод Виктора Лунина

I saw a peacock with a fiery tail
I saw a blazing comet drop down hail
I saw a cloud with ivy circled round
I saw a sturdy oak creep on the ground
I saw a pismire swallow up a whale
I saw a raging sea brim full of ale
I saw a Venice glass sixteen foot deep
I saw a well full of men’s tears that weep
I saw their eyes all in a flame of fire
I saw a house .as big as the moon and higher
I saw the sun even in the midst of night
I saw the man that saw this wondrous sight.

Папаша был крепок
Родилась семья
Гуляли на свадьбе
Ирония
И я...
:іржач: какая такая Ирония? Однофамилец мой? Если шо - я замуж не тороплюсь :неа:
ААА... если в качестве гостя - то я согласна :ги:

dadon - :пиво: :ги: всколыхнул в памяти воспоминания, а киевский отель - возьму на карандаш :ги: :ги:

девчонки - ква ква ква
52fba228bbb02.image.jpg

Охлобыстин конечно ***** редкостный, но уже ничего не исправить

Місце заняття ****ом № 6: Туалет ресторану

Спочатку туди йде вона – нібито припудрити носик. Потім ви відриваєтеся від їжі і закриваєтеся з нею в туалеті хвилин на десять (дивіться – не помиліться кабінкою). Офіціанти в цей час сердяться і думають, що ви втекли, не заплативши.
:іржач:
Ну совсем делать нечего, в туалете ресторана ****оваться! :іржач: Антисанитария же! :рл:
Що заважає зайнятися ****ом: суворі охоронці, клієнти ресторану, які прийшли справити потребу, не те що деякі!
так и запишите, антисанитария мешает :мораль: Что, предлагается опереться на стену кабинки, что ли? а вы уверены, что ее мыли перед вами? короче, **** :ги:

У меня другая проблема. Я могу забыть поесть...вот увлеклась чем-то и все.:D

Эта проблема решается как только разгоняешь метаболизм, т.е. достаточно 2-3 месяца есть так как деток кормят - регулярно и по расписанию. :) Потом организм будет напоминать о каждом приеме пищи.
У меня вот с этим проблема сейчас возникла - хочу пойти в поход на выживание на 3 дня и переживаю что не выдюжу. С собой можно брать только нож и веревку/шнур. Ни воды, ни еды ... бОязно мне :незнаю:

Раньше точно также увлекалась. Однажды даже 5 дней только чай/кофе пила без ничего. И желудок молчал, даже в животе не урчало.

Влюбленное существо - оно вне общества:D

Как тонко подмечено! Не личность, не индивидуум, а существо :клас:

тут я его хорошо понимаю
ради баланса, скажу что любителей сразить наповал и среди М полно, более того - большинство дев, на первом свидании и ждет от М именно такого - чтоб сразу ух: яхта, канары, шампанское, ну чтоб сразил наповал.
это понимаемо - встречают по одежке....:угу:

Ого! Серьезно что ли есть такие девушки, которые с первой встречи ждут Канары? От же ж блин... а я себя еще оптимисткой считаю... По сравнению с этими оптимистками я песемист :D

Назад
Зверху Знизу