Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

нещодавна розбирали сенс пісні: Несе Галя воду, коромисло гнеться, а за ней Іванко як барвінок в'ється.. ну і далі 33 підкати та 22 відшива, маніпуляція и нарешті результат
Так от, оцей лицарь мало того що базікає не зупинити, а вона воду тягне, шо коромисло гнеться, так він ще водички в неї з ведер попити бажає - троль 80 левела :D

А іншу пісню не розбирали, де Галі було дійсно напереливки? Де її прив'язали до сосни косами?

нещодавна розбирали сенс пісні: Несе Галя воду, коромисло гнеться, а за ней Іванко як барвінок в'ється.. ну і далі 33 підкати та 22 відшива, маніпуляція и нарешті результат
Так от, оцей лицарь мало того що базікає не зупинити, а вона воду тягне, шо коромисло гнеться, так він ще водички в неї з ведер попити бажає - троль 80 левела
де розбирали?

ну по-перше це художній фільм, його достовірність з біологічной точки зору сумнівна. По-друге, не пам'ятаю у який частини, але ж діти росли не самі, їх до певного віку виховували жінка\чоловік, і вони разом дивилися якись фото сем'ї. Вони ж навіть своє весілля організували. І так, ще процес у тварин перед очима.

Я в курсе, что это хф, как и Время.)

годиться, зроби гарну фотку! ;)

а я никогда и не видела иного варианта. Хотя если это слово мне встречалось в печатных изданиях, то понятно, что там правильно было, а на форуме как-то и не видела, либо не обращала внимание.

ну, учитывая, что слово французское, то ничего странного нет в мягком произношении, оно так и звучит :)

та ладно, тут что - впервые о ****е говорят? :D То ты редко бывала.
Я и прошлые разы могла так же удивляться:)

Красоты в тему)
7fda7ece92a0dc800373c239e4455a6c.webp

А іншу пісню не розбирали, де Галі було дійсно напереливки? Де її прив'язали до сосни косами?
а мене так дратує реклама по радіо на мотив пісні Горіла сосна палала... Її вмикають через кожні пів години! (до речі, відмінили таки написання "пів" чи ні?) І якась вона така нав'язлива!
Я в курсе, что это хф, как и Время.)
Время тут ні до чого... ми не його обговорювали, а моє питання :увага:
Я и прошлые разы могла так же удивляться
після конкурсу частин голих тіл? :D Вже нема чого дивуватися :ги:

Відверто кажучи, я сама цю пісню не знала, прочитала - це ж групове згвалтування, ото дійсно дівчат попереджали :(

годиться, зроби гарну фотку! ;)
є
з дитиною :) то я донці натякала, що не тре хлопців жорстоко відшивати, вони ж теж люди :D Згадали пісню, і тут мені донька аргументовано довела, що Іванко був неправий :D

після конкурсу частин голих тіл? :D Вже нема чого дивуватися :ги:
мені цікаво, а частини голих тіл, то з однієї фотки, чи кожен раз з нової. Ну типу: збери пазліг, пізнай форумчанина чи форумчанку :D

"Я этот глаз удалю"© Это правда с другого конкурса
я ща в поиск вбила "конкурс" - полезла искать тот, с телами, хотела ссылку дать Утру... сколько же у нас было конкурсов! Ужас! Я помню, сколько у меня на это уходило сил :D Но, правда, и интересно же как было! Добавить бы пару активных участников, то и возобновить можно :)

то зрозуміло, але ж можна з однієї своєї фотки нарізати, а можна з різних Ну тій нос гарний, а з той вухо відрізати
можна. Але в нас були конкурси відгадувальні - де чиє фото. Це цього разу я з'їхала і буде просто фотовиставка :)

Але якщо хтось бажає взяти на себе роль ведучого і влаштувати відгадування, то я не проти :)
Написала Конику, маю сподівання, що вона приєднається.

Назад
Зверху Знизу