Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
за наше детство без планшетов
среди морей в дыму таверн
спасибо мистер рид спасибо
мсье верн
© Koka

уявляєте? - 2 тижні не їла цукерок і відвикла. Вчора все ж таки купила, бо з вівторка сідаю на даєту, тож вирішила поласувати наостанок... А воно не смачно! :незнаю: Це ж ті цукерки, які я останнім часом їла майже щодня, і вони не набридали. Ні, я їх, звичайно ж, з'їла, але без задоволення. Ну, це добре. Теперь би якось й від інших смаколиків відвикнути.
Взагалі дієта з вівторка - це казна що. Але в понеділок святкую на роботі ДН моя колежанка, то й пришлось на день змістити...

В мене цукор це одна залежність, яка не перемагається. Тобто можу і пару тижнів не вживати його, але все одно рано чи пізно стає його хотітись. Може тому що мізки вимагають палива, глюкоза це паливо мізків.

«Зимой ангелы всегда стучатся, перед тем, как войти в окно. Они тщательно вытирают ноги на подоконнике, вешают пальто на оконный шпингалет и ставят сапожки под батарею. Ангелы любят сидеть рядком на диване, толкаться, хихикать, грызть печенья или сухарики и рассматривать картинки в книжках. А ты в это время, если тебе уж совсем нечего делать, можешь заштопать им шерстяные носочки. У ангелов они тоже протираются на пятках. Спасибо тебе не скажут. Просто широко улыбнутся, натягивая заштопанный носочек. А потом при встрече тебе будут демонстрировать заштопанную пятку, смешно подпрыгивая на одной ноге и улыбаясь. Ангелы приходят по вечерам, дуя на замерзшие пальчики и очень радуются большой кружке горячего чая - еще бы, ведь им весь день пришлось лепить снежинки к завтрашнему снегопаду.. Иногда бывает так, что задремлешь в кресле, проснешься - а их уже нет. Окно тщательно закрыто, лужа воды, натекшей от сапожек, аккуратно вытерта, кружки стоят в раковине, а все книжки с картинками стоят на полке. Еще бы. Ведь они ангелы...»
Ева Орловская

за наше детство без планшетов
среди морей в дыму таверн
спасибо мистер рид спасибо
мсье верн
© Koka

Я зробив літературний переклад.

за наше дитинство без планшетів
серед морів в диму корчми
подякували пане ріде подякували
пане верн

:кот::рыба::D
48c394d16610121d9c.webp

В мене цукор це одна залежність, яка не перемагається. Тобто можу і пару тижнів не вживати його, але все одно рано чи пізно стає його хотітись. Може тому що мізки вимагають палива, глюкоза це паливо мізків.
якщо тільки через глюкозу, тоді б повинні допомагати солодкі фрукти.
пане верн
:іржач:
погано. Вірші так не перекладають :увага:
Ось як треба:
і за дитинство без планшетів
і за моря в диму таверн
спасибі пане рід спасибі
жюль верн

З.І.Таверна і в перекладі так само таверна :угу:

Я зробив літературний переклад.

пане верн

Інс.Пєктор Жювв пожєвівая бРоколлі
Готовілл дєлоПротів жАнМарє:D

якщо тільки через глюкозу, тоді б повинні допомагати солодкі фрукти.

Ну бананів можна зарядити. Ну цукор всюди однаковий, шо в банані, шо в торті.

Ось як треба:
і за дитинство без планшетів
і за моря в диму таверн
спасибі пане рід спасибі
жюль верн

Українські пиріжки це прорив.

Взагалі я можу читати Майна Ріда і Жюля Верна на планшеті, від дитинства нічим не відрізняється. Так шо ніяких проблем.

Ну бананів можна зарядити. Ну цукор всюди однаковий, шо в банані, шо в торті.
ні, у фруктах - фруктоза, яка не така шкідлива порівняно з глюкозою :)
Взагалі я можу читати Майна Ріда і Жюля Верна на планшеті, від дитинства нічим не відрізняється. Так шо ніяких проблем.
вони не просто читали, вони потім грали в піратів і індіанців. Не на планшеті грали, а наживо :D

Назад
Зверху Знизу