Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А ВИ ЗНАЄТЕ, що це за "троянди"? Це ІМБИР! Так, так, той самий, корінь якого можна купити у кожному супермаркеті. Ось так він цвіте. Бо імбир - це не овоч, як багато хто думає. Це багаторічна трава з їстивним кореневищем, довгим стеблом і квітами надзвичайної краси. (с)

hcf1fd.webp

А ВИ ЗНАЄТЕ, що це за "троянди"? Це ІМБИР! Так, так, той самий, корінь якого можна купити у кожному супермаркеті. Ось так він цвіте. Бо імбир - це не овоч, як багато хто думає. Це багаторічна трава з їстивним кореневищем, довгим стеблом і квітами надзвичайної краси. (с)

hcf1fd.webp

А ты знаешь, что имбирь входит в состав препаратов от кашля. Бронхо веда

Юзера Доминикану в бане держат)
Чому зачем навіщо нахуа:(
Зробили то таке ґґ ґаньба їм.

То від заздрощів все. :мораль:

Перезвєздєна (over 100K) Зая та зграя "товаришів".
З параноїдальними своїми ідеями :рл: - що Домініканка - це Ніка.

"Я её в любом облике чую" (с) Зая.

За окном красиво и утро начнётся с лопаты . Пошла работать

Останнє редагування:
А ВИ ЗНАЄТЕ, що це за "троянди"? Це ІМБИР!
Я не знала, прикольно! :угу:

Ещё вчера пришло осознание того, что хочу перестать есть мясо. Думаю, у меня получится.
А ты его очень любишь? Я могла бы спокойно не есть мяса, у меня нет от него зависимости, да я и ем не очень много, наверное с полкило за месяц. Как-то не ела несколько месяцев вообще, а потом мне колбасы каааак захотелось, и я поняла, что организму не хватает белка, я ж его ничем не компенсировала.

С утра лопата - вместо зарядки? ;)

не сразу понял что смотреть на фото нужно повернув голову влево на 45гр
ага, я тоже смотрю - что-то такое интересное :іржач: не, в нормальном повороте тоже вид красивые, но так - прям зазеркальский )))))))

Доброе утро!

А у меня из окна вид попроще

Вкладення

• Photo0206.webp
    Photo0206.webp
    66.1 КБ · Перегляди: 52
Назад
Зверху Знизу