Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Да главное,что бы добрые были
Улыбчивые, что ли? :)
e0ghdh.webp

мне много мняса нужно, шоб бицуха росла:збентежений::D

я фантазёр, найду чем себя побаловать...:):клас:
работа, дача, щучка скоро пойдёт, пчелы и т.д....

Привет!:пиво:

И всем привет!

а зачем ей расти? или решил бодибилдером стать? :незнаю:

:пиво: шоб твои фантазии совпадали с твоими возможностями :кручусь:

Угу.. Не появляются дня 3 уже В другие темы переместилась, и правильно. Там флудить можно сколько хочешь, и никто не интересуется, чей клон
та да. Но у нас, похоже, самая богатая тема по количеству клонов на душу населения :іржач:
Я вот думаю - может не надо мне Ведьму постить? Отзывов никаких нет, наверное, никто не читает...
Займусь скоро свои рассказом, который тоже надо отредактировать. Надеюсь, там реакция будет. Плеваться будут :іржач:

А чого ви такий перезбуджений? Здається, еротичний конкурс, анонсований раніше, так і не почався. Чи я щось пропустила?

працював сьогодни з раньнього ранку, та буцуху зайхав качнуты, тому гормоны й пруть!

а шо вЫ маетэ на увази - "пропутсыла"?

як там справы у Зальцбурзи???:D

Ок, нема справи. Як вам здається, чи коректно розглядати людей на предмет ****уальної привабливості за критеріями кольору волосся?

так кожен з нас і займається цим кожен день :іржач:
чи ви мали на увазі що ми тут будемо доводити один одному що той колір волосся, який подобається саме нам, найсексуальніший? :іржач:

та да. Но у нас, похоже, самая богатая тема по количеству клонов на душу населения
Вполне логично. Зря, что ли, спец.разрешение на клонов брала :)
Я вот думаю - может не надо мне Ведьму постить? Отзывов никаких нет, наверное, никто не читает...
Не любят такой жанр, видимо. Не все любят "ироничное фэнтези", как не все любят ироничный детектив.
займусь скоро свои рассказом, который тоже надо отредактировать. Надеюсь, там реакция будет. Плеваться будут :іржач:
О, как интересно :) шото типа Зюкина?

так кожен з нас і займається цим кожен день :іржач:
чи ви мали на увазі що ми тут будемо доводити один одному що той колір волосся, який подобається саме нам, найсексуальніший? :іржач:

та, ні, я просто думаю, що ****уальність це щось трохи більше, ніж тільки фізичні ознаки.

Назад
Зверху Знизу