оооооооо, у нас пополнение темы!
доброго дня!![]()
Обговорити психотипи присутніх насправді цікаво було б. Бо що то за розмова врешті-решт: гмо, хімія в ковбасі... Як то кажуть, у бегемота дуже поганий зір, але з його вагою то не його проблеми.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
оооооооо, у нас пополнение темы!
доброго дня!![]()
Харьков сегодня, если всмотреться - мужчина ловит экраном рыбу.

А у меня уже лето

Не переймайтеся, як не крути, а людина - результат мільйонів років еволюції, тож генні модифікації і вам притаманні.Зате, в наши тілах повно хіиії з продуктів , які ми споживаємо.
Ось зараз наївся картоплі, та ковбаси з ГМО.![]()
Обговорити психотипи присутніх насправді цікаво було б.

Вот блин. То подруга, то мамаО, вы планируете онлайн-репортаж?Но я вряд ли буду онлайн, к маме собираюсь, если ничего не изменится
![]()
Некогда и на шашлыки выехать
.. реальной жизнью заняться, притом своей 
Да мне сердце и не нужно... я больше другими частями интересуюсь...![]()
Какими это?
(этими?)Пусть смущается, это так милоЖеня, да шо же ты смущаешься через слово?![]()

Але, бачу, вам весело... бліді поганки,вочевидь, подіял чи таки гмо?????Та отож...я виглядаю як бліда поганка.![]()
Не скажу...Какими это? (этими?)
при встрече укажу и покажу...

Під сонцем уся земля апріоріА где у нас такое? Киев, Львов.. на сегодняшний день самые топовые города.
по вашому, до якого психотипу належить Єва Грін?Обговорити психотипи присутніх насправді цікаво було б
а щодня читати що саме пан Остап їв з гмо чи хімією в ковбасі вам цікаво? Якщо так, то от вже й маєте перший штрих до портрету...сумніваюся я,
браконьер.мужчина ловит экраном рыбу.
Я з радістю. ПочинайтеТоді почнемо з вас.
если она грустная, то вероятно постоянно наступает на грабли?веселая искательница приключений
Первым делом собачуги! ну а девушки? а девушки потомДевушка то такое..уходящее/приходящее.. А вот собачью морду с картинки,почухал бы с удовольствием![]()

вариант мамы для мужаОна никогда не даст ему скучать, из любой ситуации легко найдет выход и подскажет супругу верное решение.

А тут разве есть Ева Грин? Йот же сказала "присутствующих"!по вашому, до якого психотипу належить Єва Грін?
У меня уже восемь маленьких шашлыков и ещё Ляля сегодня завтра приготовит

я стараюсь расширить рамки задачиА тут разве есть Ева Грин?

Первым делом собачуги! ну а девушки? а девушки потом![]()
![]()