Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
fb3gfb.webp

Ссылку кидай - и мы пройдем

Командою?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Таааак ! Разом і вовка легше згодувати зайцеві. І качан білої козі. І навіть вареники з сиром пироги бабі клаві в балаклаві. Звичайнісінько . Отакої :браво:

Таааак ! Разом і вовка легше згодувати зайцеві. І качан білої козі. І навіть вареники з сиром пироги бабі клаві в балаклаві. Звичайнісінько . Отакої

Трісь! та як поперло, як поперло, так, їй-бо, хай Бог простить, сажнів з п’ять, ноги вгорі, а голова внизу, летів, як яструб. А потім як кинуло, аж кавкнув. Кинуло та ще й колодку на голову наділо! Так вони як рвонули мене з усіх боків, то я як висмикнувсь із колодки, та як ударив, так у сажі з кабаном опинився… Упав та й стогну! Виволокла стара з сажа, насилу очуняв! Запричащався.

Потом нажравшись семьями
Фффтыкают на ковёр

Швиргається вгорі якийсь космічний хлопчисько зорями, залишаючи в чорно-синій безодні золоті смуги, рипить Віз, дишель свій униз спускаючи, блідне поволі Чумацький Шлях, а під ожередом плететься чудесне мереживо.

Командою?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну вот прошла сейчас сама. Бал как у тебя. И тут сказано, что интеллект как у Анжелины Джоли, с чем тебя и поздравляю :іржач: правда сказано, что это средний уровень.

И что это означает?
Что для м 116 балов это выше среднего, а для ж - 116 балов это средний уровень. Значит женщины умнее

Останнє редагування:
Трісь! та як поперло, як поперло, так, їй-бо, хай Бог простить, сажнів з п’ять, ноги вгорі, а голова внизу, летів, як яструб. А потім як кинуло, аж кавкнув. Кинуло та ще й колодку на голову наділо! Так вони як рвонули мене з усіх боків, то я як висмикнувсь із колодки, та як ударив, так у сажі з кабаном опинився… Упав та й стогну! Виволокла стара з сажа, насилу очуняв! Запричащався.
Божествєно. Наче млинців з бузковим повидлом

Назад
Зверху Знизу