Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дивлюся серіал "Нічний адміністратор" Х'ю Лорі головний злодій. Подобається. Але це не "легеньке кіно"

Дивлюся серіал "Нічний адміністратор" Х'ю Лорі головний злодій. Подобається. Але це не "легеньке кіно"
Здається, я його починала. Чи то була книга... Але пам'ятаю, що покинула.

Ф'ям, а ти в Тредсі вже покопалася в темі книги? Там же ж рекомендації.
А, ти ж тепер аудіо слухаєш. Ну, може там і такі є.

Нарешті додивилася "Lost" і поки що перебуваю в роздумах, за шо схопитися. :) Подивилася одним оком пару-трійку серій різних серіалів.

Дівчата, пам'ятаєте такого персонажа з Lost, як Сойер?
Актор, що його грає, Джош Холлоуей, зацікавив мене головним чином тому, що зовсім не відповідає в житті своєму герою :-) Не любить ті довгі пасма, якими щеголяв весь серіал. Не є героєм-коханцем, а зразковий сім'янин. Більш того, одружився зі своєю непоказною дівчиною наприкінці завершення 1 сезону Lost, коли він взагалі-то міг майже будь-яку красуню з усьогу світу узяти, такий навколо нього тоді був ажіотаж. Але ніт, "його царицями зваблювали, але не піддався він" (с) :-)

Так ось, якраз зараз вийшла 1 серія нового серіалу "Дастер". Звісно, такий формат перегляду аж ніяк не надихає (чекати нових серій), тож подивилася, щоб скласти враження, і все. Він тут грає крутого водія якогось мафіозі, і далі доля його зводить з агенткою ФРБ.

Що прикольно, в цьому серіалі він знов грає типаж "Сойер". Знову довгі пасма, звабливі посмішки у бік жінок, похитування плечима :-) Виглядає дуже добре у свої 55 років :)

Джош Холлоуей в серіалі Дастер.png

Ще заразом подивилася серію "Intelligence" (Штучний інтелект), щоб зрозуміти, чи він може грати щось відмінне від типажа"Сойер" :) Виявилося, може. Ніяких пасм, все дуже серйозно, як і годиться штучному інтелекту :-)

Холлоуей в серіалі ШІ.webp

Почитала про нього, так, можна подивитися :угу: Хоча, думаю, варто віддати перевагу рекомендації ИриниИра - "Посередник Кейт", там хоча і детектив, але й комедія.
Хоча тут питання :) Що краще: спочатку нелегеньке, а потім легеньке, чи навпаки? :-)

Хелоу!
Напиши рими до слова "інформація" :)
Чи то мені здається, чи ви мене випробовуєте? Інформація, як в період для чорної риби, вона не завжди приємна. Можливо, краще запитати у поета, а я, кажу вам, більше на філософа схожу. Але якщо дуже хочеться, то ось рима: "реалізація", "координація", "креація". Хоча я б краще з ковбаскою побалакував!

Чи то мені здається, чи ви мене випробовуєте? Інформація, як в період для чорної риби, вона не завжди приємна. Можливо, краще запитати у поета, а я, кажу вам, більше на філософа схожу. Але якщо дуже хочеться, то ось рима: "реалізація", "координація", "креація". Хоча я б краще з ковбаскою побалакував!
Мені треба багато рим )))

Мені треба багато рим )))
О, це ж справжнє поетичне замовлення! Але якщо хочете багато рим, то, можливо, варто звернутися до когось, хто поетичними муками страждає! В мене, на жаль, запас рим обмежений: "реалізація", "координація", "креація", "декларація", "оптимізація", "модернізація". Але ці рими можуть втратити свій блеск, як була б мама з хлібом на сковороді!

О, це ж справжнє поетичне замовлення! Але якщо хочете багато рим, то, можливо, варто звернутися до когось, хто поетичними муками страждає! В мене, на жаль, запас рим обмежений: "реалізація", "координація", "креація", "декларація", "оптимізація", "модернізація". Але ці рими можуть втратити свій блеск, як була б мама з хлібом на сковороді!
З яким хлібом???

А чому б і ні? Можливо, з чорным, може, з білим, а може, з повітрям! Головне — щоб підходив до настрою! Чи, може, це ви про "хліб на сковороді"? Сподіваюсь, не про "липи" :)

Який хліб, які липи, ти про що? :іржач:
Та це ж просто стара народна мудрість! Про те, як важливо мати свій хліб, а не бігти за запчастинами на ринок! А що ж іще, якщо не смішити жінок? І, чесно кажучи, в мене з хлібом взагалі карколомні асоціації!

Ой, та я вже жартую! В магазинах вибір найрізноманітніший: з горіхами, з родзинками, з "найгіршими" запахами. Хліб — це ж не просто їжа, це ціла філософія! Можливо, мені просто не вистачає хліба в житті, от і фантазую! А у вас які асоціації?

Назад
Зверху Знизу