Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Еге ж, ми з усіх сил "відпочивали", загружали організм пасками і салатами з яйцямиДоброго ранку! Добро буде
![]()
Та от тож. Тепер як вагітний ящірЕге ж, ми з усіх сил "відпочивали", загружали організм пасками і салатами з яйцями![]()
![]()
Ні! Навіть не розумію як мимо мене пройшло. Опис такий - ну як требаСеріал Полярне коло дивилися?
Ти тільки збираєшся дивитися? Дещо у відгуках напрягає.Серіал Полярне коло дивилися?
Лена, а ти зрозуміла, чому вбивці у "Дев'яті тілах" потрібно було ******* саме одного за іншим, а не одразу усіх? Ну, за виключенням того, що тоді було б нічого показувати глядачам)Ні! Навіть не розумію як мимо мене пройшло. Опис такий - ну як треба![]()
А я не розумію, чому повз мене пройшов широко відомий серіал "Лост"Навіть не розумію як мимо мене пройшло.
Мав час, мав бажанняЛена, а ти зрозуміла, чому вбивці у "Дев'яті тілах" потрібно було ******* саме одного за іншим, а не одразу усіх? Ну, за виключенням того, що тоді було б нічого показувати глядачам)
О, як тобі це вдалося? ( я не додивилася) Щось відволиклоА я не розумію, чому повз мене пройшов широко відомий серіал "Лост"![]()
Та ще не збиралася, у відгуках побачила. 9 тіл не пішло, не люблю мексиканців. Отой, який Лена новий рекомендувала, мабуть же не закінчений, і там відгуки теж не дуже. Але у відгуках написали, що Полярне коло динамічніший.Ти тільки збираєшся дивитися?
Точно не дивилися? Ми ж його тут навіть обговорювали. Можливо ти почала і покинула.не розумію, чому повз мене пройшов широко відомий серіал "Лост"
Дійсно, як я не здогадалася, пан мав час та натхненняМав час, мав бажання![]()
Цілком закінчений. Можна, звичайно, придумати продовження, але ця історія завершенаТа ще не збиралася, у відгуках побачила. 9 тіл не пішло, не люблю мексиканців. Отой, який Лена новий рекомендувала, мабуть же не закінчений, і там відгуки теж не дуже. Але у відгуках написали, що Полярне коло динамічніший.
Точно. Зараз дивлюся - обличчя незнайомі, сюжет теж. Обличчя незнайомі, окрім Йєна Сомерхолдера, зірки "Щоденника вампіра"Точно не дивилися? Ми ж його тут навіть обговорювали. Можливо ти почала і покинула.