Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_6140.webp

З Риммою щось відбувається. Вона на оті мої вірші #сімку поставила супер і ще написала "гарно".
Хоча я бачу, що вона останнім часом часто ставить супер усім, причому на деякі вірші, які за моєю думкою навіть звичайного лайка не варті.
Може зараз знову лікується і світ їй бачиться прекрасним :незнаю:

З Риммою щось відбувається. Вона на оті мої вірші #сімку поставила супер і ще написала "гарно".
Хоча я бачу, що вона останнім часом часто ставить супер усім, причому на деякі вірші, які за моєю думкою навіть звичайного лайка не варті.
Може зараз знову лікується і світ їй бачиться прекрасним :незнаю:
Та чого, їй і раніше вірші подобались майже всі, крім наших з тобою ) Може не звернула уваги, що #сімка твоя? Бо в тебе наче раніше не пам'ятаю сімок

Перекличка.
Доповідайте хто чим займається :ги:
А у всіх вже увімкнули опалення?

+21 в квартирі вранці - нахіба те опалення?
Щоправда в нас "автономка" тож можливо сусіди такі теплолюбні)))

+21 в квартирі вранці - нахіба те опалення?
Щоправда в нас "автономка" тож можливо сусіди такі теплолюбні)))
Мене теж кожного року цікавить чому така висока температура. Не знаю скільки в мене, за відчуттям +24. І багато хто з харків'ян постійно обурюються, що опалюємо вулицю, але чому так - ніхто не знає. Чи в них просто не прикручується, щоб прохолодніше було, чи це для того, щоб з нас знімати зайві гроші.

Мене теж кожного року цікавить чому така висока температура. Не знаю скільки в мене, за відчуттям +24. І багато хто з харків'ян постійно обурюються, що опалюємо вулицю, але чому так - ніхто не знає. Чи в них просто не прикручується, щоб прохолодніше було, чи це для того, щоб з нас знімати зайві гроші.
І як ти будеш спати у таку спеку?

І як ти будеш спати у таку спеку?
Чудово :-) Пухову ковдру поміняла знов на тонку :)
Власне, мені така температура комфортна взимку, бо тоді чомусь інакше сприймається, мабуть від вікон холод йде і протяги, але зараз це трохи занадто, тим більше, що це зайві гроші за опалення.

Передивлялася деякі випуски улюбленого док.серіалу "Містична Україна", а це Ютуб підсунув схоже:

Назад
Зверху Знизу