Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А по полуницю я так і не вийшла :-)

OIG2.XWkIqdyxQUkcwDzAE9Cx.webp

Давайте напишемо про це вірш!
(Щось мене починає нести. Кудись. Щось я дуже розвеселилася. Схоже, це на мене вчорашній флешмоб так подіяв).
олена маніпулювала
качала з авторів ресурс
і безкоштовно відбирала
у них останні пироги

О, ти побачив старий варіант. Бо я його вже виправила. Злякалася Лениного смайла. Подумала: може знову не так пожартувала? )))
ОБоже! (с) ти виправила, а я нічого зрозуміти не можу, я ж пом'ятаю що там було про жінок, чи про дам! :D

Я сьогодні не грешила. Я сьогодні нічого не роблю. Лежу. А! Гардини попрасувала.
Так, Ф'ям, у таку спеку :-)
Прасувати у спеку я вмію :угу: :ги: За допомогою :праю:. Дуже люблю, коли вона наприкінці видає бравурну пісню :-) У тебе ж машинка LG, я забула?

А що там було-то спочатку? :ги:
Та он де Сір процитував. Що зраджує нам з жінками.
Прасувати у спеку я вмію :угу: :ги: За допомогою :праю:. Дуже люблю, коли вона наприкінці видає бравурну пісню :-) У тебе ж машинка LG, я забула?
Так, але вона не прасує:)

Зайшла на ХФ, і аж очам не повірила, думала, що якийсь збій. 16 сповіщень.

А давайте розмовляти пиріжками?
Або давайте щось цікаве утнемо! Ми давно нічого не унитинали! Ви то серіали дивитися, то серіали дивитися :-)
То хтось у козла грає, то просто лежить і нічого не робить :мораль: Давайте все покинемо і щось зробимо!
Давайте спонтанну клоунаду! Ну будь лааасочка!!!! :молись:

вже й морозиво поїла
хотила в ліжку полежать
але ірония казала
писать
:D
Писать ніколи не завадить -
Я може і таке сказать.
Радію - ти зі мною зараз,
А інші наші де усі?

Назад
Зверху Знизу