Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
От млин, я тільки но хотіла написати "Ну й ******!"(c)
А ще на моє сприйняття наклалася вчорашня прочитана мною історія, де була така епічна ******, що аж йой, тому я з праведним гнівом читала й це... :-)
(історію думала вам з Ірою розповісти в чаті.. Але вирішила не псувати настрій ще й вам, дуже вже *****, ну її нафіг, і так вистачає всіляких ппців..)

Не зрозуміла. :ги: Ти до кінця дочитала? :)
:іржач: В мене останнім часом напряг з напруженням мозку :-) Поверхово сприймаю інфу. І у пиріжки важко вникнути. Це все нерви мабуть.
Я вирішила, що вона того чоловіка обізвала собакою :іржач:

Останнє редагування:
  • Це смішно!
Реакції: E.N
На тобі... Одинадцята ночі. А я захотіла їсти ?

"Добре бути жінкою: захотіла їсти - пішла, приготувала!" (с) якийсь бідося.
:-)

Доброго ранку! Дня з добром :кава:

OIG49763.webp

Як ви всі?
Ф'ям, ти обіцяла приплив енергії - а катма. Щось її сьогодні навіть менше ніж було. Думала може поїду генералити на ту квартиру, та яке там :-) Буду сьогодні нічого не робити :ги: тільки треба по полуницю вийти - для морозива :)

Як ви всі?
Ф'ям, ти обіцяла приплив енергії - а катма. Щось її сьогодні навіть менше ніж було.
Це не одноденний процесс :-) Весь період с Молодика до Повні :)
тільки треба по полуницю вийти - для морозива :)
Я думала, ти тільки свою їси, оскільки це ж надійна полуниця, відомо чим поливалася :)
генералити на ту квартиру
Мати Василева! :рл::-) Який жах. В таку жарюку? :ніні:

Зараз почала дивитися іспанський серіал "Міністерство часу" Цікаво:)
Почитала про нього, теж зацікавилася. Візьмуся за нього, як свій додивлюся. Таке прикольне зібрання людей з різних епох! :) Особливо подобається, що там 4 сезони.

ти обіцяла приплив енергії - а катма. Щось її сьогодні навіть менше ніж було. Думала може поїду генералити на ту квартиру
Поміркувала ще на цю тему.. Мені здається, в несприятливий час (наприклад, в +30 градусів :-) ) енергія нам видається виключно для того, щоб якось протрималися на плаву, де там вже господарчі подвиги створювати.. :) Може, якесь похолодання буде цим літом, тоді вже.. :)

Я думала, ти тільки свою їси, оскільки це ж надійна полуниця, відомо чим поливалася :)
Та в мене нема. Свою я їм, коли я у мами, а в Харкові де свою взяти? )))

Мати Василева! :рл::-) Який жах. В таку жарюку? :ніні:
Я хочу, щоб там там вже був порядок, і наді мною не висіла ця справа. Все одно ж доведеться робити. А їздити після роботи - то втомлює, і часу мало, і жарюка все одно.

Щодо похолодання.. Згадався червень 2004 року. Десь тиждень в ньому видався такий холодний, що довелося з дому в теплій куртці виходити :незрозумію: Назустріч йшли жінки в легких кофтинках і заздрісно дивилися :-)

Почитала про нього, теж зацікавилася. Візьмуся за нього, як свій додивлюся. Таке прикольне зібрання людей з різних епох! :) Особливо подобається, що там 4 сезони.
Я вчора ще "Чорні вітрила" подивилася першу серію. Картинка яскрава. Герої нам знайомі з дитинства:D

Назад
Зверху Знизу