Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зібралися кавомани :-)

OIG1.webp

Як знаки зодіаку реагують на нічні обстріли(для підняття настрою під час нічних тривог))

ОВЕН ♈️:
Спатиме до першого вибуху,
потім підніме всю сімʼю і ґвалт, накричить на всіх, що треба було раніше встати, поки горить сірник - вдягнеться сам і одягне всю сімʼю щоб бігти у
сховище. Бо Д - дисципліна

ТЕЛЕЦЬ ♉️:
Після того, як добряче вгатить за вікном, піде на кухню поїсти.
Потім наробить бутербродів усій сімʼї. Голодним в підвал ніхто не піде.

БЛИЗНЮКИ ♊️:
Почнуть писати в усі чати, запитувати, чи всі це чули,
пересилати новини де пишуть
звідки і куди що летить, нагадувати що фоткати обстановку за вікном ніззя і хіба якшо й знімать, то тіки для архіву

РАК ♋️:
Якщо в сімʼї є Телець, то Раку лишиться зібрати тільки аптечку і теплі речі. Запитає у всіх, як вони себе почувають.
Подзвонить Рибам, щоб
розбудити. Накапає собі корвалолу, ще раз запитає у всіх, як вони, піде у сховище, бо там йому відітє лі спиться краще.

ЛЕВ ♌️:
Оскільки у сховищі нема відповідних
Леву умов, сидітиме в коридорі, час від часу переходитиме мостицця у ванну.
Відповідатиме Близнюкам, що йому не страшно. Після першого вибуху піде у підвал і виглядом покаже присутнім , що він тут чисто випадково.

ДІВА ♍️:
Встане із сигналом тривоги.
Почитає новини, прорахує час підльоту, поспить ще 30 хв,
встане, напише Козерогу, щоб
звірити дані. Напише Ракам, щоб заспокоїти і продовжить дрімаючи гортати стрічку Фейсбука.

ТЕРЕЗИ ♎️:
Кіпішнуть і напишуть
Близнюкам і Рибам, зважать всі за і проти, запитають, що робитимуть
вони. Отримавши фото від Близнюків, зберуть косметичку і побіжать у сховище, бо настрій такий грайливий в 3 часа ночі.

СКОРПІОН ♏️:
Прокляне ру🤮ню, повернувшись
обличчям на схід. Подзвонить Овну і Водолію з пропозицією задонатити на дрон. Запалить чорну свічку, прокляне ру🤮ню ще раз. Побачивши фото в переписці від Близнюка, пригрозить, що здасть того до
спецслужб, бо є звʼязки

СТРІЛЕЦЬ ♐️:
В усі чати напише, що «Не сцать, це ППО», заспокоїть Рака, Терези,
лайкне фото Лева в соболях у
підвалі, попередить Близнюків про незаконність зйомки роботи ППО, якшо шо і про звʼязки Скорпіона

КОЗЕРІГ ♑️:
Дуже стомився на роботі, і поки
бахало- спав, бо відчуття страху атрофувалось . Коли бахати стало
голосніше- пішов спати у коридор.
Діві не відповів. Близнюків і
Водолія заблокував, бо не дають
спати роботягам! А завтра знову на арбайтен

ВОДОЛІЙ ♒️:
Допоміг Близнюкам зробити розсилку фото і покращив якість на відео, вмовив
Скорпіона не здавати їх до спецслужб, запустив збір Скорпіона на дрони, перепитав у чатах, чи всі скинулись, ліг спати.

РИБИ ♓️:
Прочитавши ранком чат,
відповіли: А що, тривога
була ?! Бо я вже просто заї…вся..

(с) Автор невідомий

:угу: А у тебе не так? (Це було в грудні, здається, коли я приєдналася до бінга.. принаймні, новорічні картинки і пару сторінок до календаря - це ж я робила до НР :-) )
Ні, я навіть не пам'ятаю яка то картинка була, їх же після того було ще з сотню.
Ти у творець зображень заходиш?

Іра, ти Лев по асценденту, це помітно :)
Взагалі несхоже. Там же Лев не йде у підвал, бо некомфортно, а я не йду, бо підвалу нема.
А на Скорпіона схожа :увага: Я просто не вмію так барвисто сваритися як Лена, і сварюся просто, але одразу після вибуху заходжу почитати що вона написала. Хоча буває, що вона не чує, і я залишаюся з відчуттям, що чогось не вистачає :-)
Ну і взагалі-то тут ще езотерика дає взнаки, бо я знаю, що прокляття повертаються до самої людини.
А здати до спецслужб мені взагалі багато кого хочеться. І таки є зв'язки :-)

Вкладення

• Screenshot_20240402-210523.webp
    Screenshot_20240402-210523.webp
    184.5 КБ · Перегляди: 29
  • Screenshot_20240402-210548.webp
    Screenshot_20240402-210548.webp
    129.7 КБ · Перегляди: 33
В мене в тел тривоги нема, але чую тел сусідів :-)

Тарологи це якийсь особливий пипець :-) Така приємна жіночка - таролог Стелла передбачила закінчення горячий подій ще восени 23 і взимку 24 вже остаточний кінець. Не відстає від неї всесвітньо відома таролог-астролог Анжела Перл. Вона пророкувала кінець війни ще в 2022 році. Як після цього їх продовжує хтось слухати, незрозуміло :ги:
Вони так однозначно не пророкують.
Вони поетапно.

Дівчата, ви що - загрузли в серіалах? :дивитись:

Я аж пішла подивилася чи в інших темах люди є, бо почуваюся як той хлопчик, який залишився сам-один на світі.
Добраніч :)

От якби ще написали "тримаймося". Чи між словами крапку поставили.
1712088544506.jpg

Назад
Зверху Знизу