Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
По моєму ці українські психологи/астрологи якісь беззмістовні.Зі сторінки Люби Зубкової. (вона психолог за фахом, часто у себе постить щось таке)
Не факт, що це український психолог. Бо багато що перекладається з рос чи інших мов. Я так розумію, що Зубкова - не автор тексту.По моєму ці українські психологи/астрологи якісь беззмістовні.
Такі узагальнені тексти зараз і штучний інтелект пише.Не факт, що це український психолог. Бо багато що перекладається з рос чи інших мов. Я так розумію, що Зубкова - не автор тексту.
Гадаю, що оформлення стосунків через Дію зробить ставлення до шлюбу менш серйозним.

Та не те слово! Все так - ледве повзаю. Це все коридор!Доповз нарешті равлик до кавиТи сьогодні равлик
![]()
Такі узагальнені тексти зараз і штучний інтелект пише.
І не факт, що астрологічні тексти теж не штучний пише. Ну як астропроцессор, він же теж генерує тексти з набору наявних. Так це ще наприкінці 90-х було зроблено.
Тож я не буду ставитися серйозно до твого зауваження і буду залишатися такою як хочу
Більш того, взагалі ні до чого на Землі не варто ставитися занадто серйозно. Все не назавжди, все - коротка мить.
А ти така серйозна, Іра!![]()

А от мене підриває на якусь діяльність, але не можу з відомих вам причин. Від безнадійності перебрала коробку з різними дрібницями. Але мені кортить рухатися. На вулиці таке сонце! Важко сидіти в квартирі, коли така ясна погода.Та не те слово! Все так - ледве повзаю. Це все коридор!
Я то текстами не цікавлюся, я в форматі відео дивлюся, є неповторний стиль в людей.І не факт, що астрологічні тексти теж не штучний пише. Ну як астропроцессор, він же теж генерує тексти з набору наявних. Так це ще наприкінці 90-х було зроблено.
Але мені кортить рухатися.
Та не те слово! Все так - ледве повзаю. Це все коридор!
Так, це він, противний!Так і треба робити, звісноТож я не буду ставитися серйозно до твого зауваження і буду залишатися такою як хочу![]()

гусей мишей і тарганівтетяна павлівна боїться
Час писати вірші. Ось рядки:
- ти запросила на вечерю
От я й випхала себе на вулицю. А потім звалилася у ліжко та заснулаА от мене підриває на якусь діяльність, але не можу з відомих вам причин. Від безнадійності перебрала коробку з різними дрібницями. Але мені кортить рухатися. На вулиці таке сонце! Важко сидіти в квартирі, коли така ясна погода.

сидить за компом цілий деньз розумним виглядом аркадій