Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Полюбив відносно недавно, коли на роботі освоїв кавомашину..
Кавомашина! ❤️ Ось що завжди хотілося, але то місця на кухні нема вільного, то грошей вільних. І взагалі, повинна ж бути мрія :rolleyes: Не можна ж все здійснювати :)

Доброго ранку! Добра на шляху:кава:

OIG09876.jpg
Одразу згадала вікусину фотку.. З ігуаною :)

Я намагалася зробити якусь музику, але воно не те, що треба пропонує. А мені не було часу гратися. То треба спробувати в вільний час. Але якось там все складно.

Ну я розумію раніше - релігійні постулати, "моральний кодекс", забобони (старородяща будеш:рл:) тощо. Но зараз до чого таке насильство? :D
До речі, сусіди Іри ж саме такі :ги: Мабуть, шлюб укладали саме з такими обличчями! :-)

Я так розумію, що ви вірші записувати не збираєтеся? А в чому проблема? Самий голос, без антуражу :угу:

Я так розумію, що ви вірші записувати не збираєтеся? А в чому проблема? Самий голос, без антуражу :угу:
Я чесно намагалася знайти одне відео. Не моє, доньки, де вона читає В. Стуса. Постановоче, в української хустке, в темряв, зі свічкою, і яку гасить на останніх словах... Не знайшла, на жаль...

Ось це
* * *

Господи, гніву пречистого
благаю — не май за зле.
Де не стоятиму — вистою.
Спасибі за те, що мале
людське життя, хоч надією
довжу його в віки.
Вірою тугу розвіюю,
щоб був я завжди такий,
яким мене мати родила
і благословила в світи.
І добре, що не зуміла
мене од біди вберегти.

Я чесно намагалася знайти одне відео
А сама не хочеш кілька рядків прочитати? Можна нічого не знімати. Тобто можна зняти наприклад дерево чи дах :-) А в цей час читати. Я так викрутилася, коли ще в мами була, не мала на чому записувати. Мабуть не пам'ятаєте, я тоді пішла на низ, і знімала сільську пастораль. Кілька годин :-)
А це щось не можу відео залити сюди. Не пам'ятаю як я це робила раніше. Може через хостинг?

Ви пам'ятаєте, я вам влітку казала, що в мене співають жаби і солов'ї? Я тоді не знала як додати відео. А тепер знаю :-)

Ну і як ти це зробила? Чого було не написати? :мораль:

Я так розумію, що ви вірші записувати не збираєтеся? А в чому проблема?
А я, наприклад, дуже-дуже хочу, щоб ми усі, дзеркальці, разом дивилися якийсь один і той же серіал, щоб було що обговорити - посміятися, пообурюватися :) Але ж це неможливо. Хіба що ми з Леною дивимося один. А так в усіх смаки різні.
Хоча, "в чому проблема?". :незнаю: :)

Нецікаво. Ні вірш читати, ні відео знімати. Шо з цим робити. :незрозумію:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу