Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку, настрою для добра! :кава:

OIG4.hRtqj.webp

Хто знав таке?

Гречотто -
зелена гречка на курячому бульйоні з додаванням пармезану та пекоріно, подається з запеченеми чері, листям салату та поливається трюфельною олією. Добре смакує з яйцем пашот та лососем.

Хто знав таке?

Гречотто -
зелена гречка на курячому бульйоні з додаванням пармезану та пекоріно, подається з запеченеми чері, листям салату та поливається трюфельною олією. Добре смакує з яйцем пашот та лососем.
Ти читаєш кулінарну книгу?:їжа:

Мені здається з лососем смакує майже все.:перекур:

Купила пакетик кардамону в зернятках.
Не тільки ж читати про каву з кардамоном.
Тре і скуштувати.

З кардамоном не пробувала. Тільки з корицею :love:
Як спробуєте – поділіться враженнями!:кава:
Чого тільки не кладуть - і духм*яний перець, і гвоздичку.
Але спробую літературну класику. :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Купила пакетик кардамону в зернятках.
Не тільки ж читати про каву з кардамоном.
Тре і скуштувати.
Побачила ваш допис і вирішила, що це тема про слова, які бісять. Потім ще Айвенго побачила, думаю: "О, і він прийшов, це дуже доречно" :-)
А зараз зайшла у тему і не можу зрозуміти - наче у Дзеркалля заходила, що ж таке. А то ви всі тут :-)

Яка ви рішуча. :) Я тільки-тільки наважилася з корицею скуштувати, а ви вже й кардамон :-)
Згадувала сьогодні рішучу дівчину з моєї езотеричної школи. Яка колись подумала: а чому б мені не спробувати життя у Києві? Продала квартиру в Ха - і поїхала. Не маючи роботи і житла. Ну, щось зняла. І дуже швидко знайшла роботу, яка їй подобалася (не пам'ятаю вже де). За рік вже купила квартиру, правда, кредит ще взяла, але на той момент, коли ми розмовляли, небагато залишилося виплатити.

Останнє редагування:
Продала квартиру в Ха - і поїхала. Не маючи роботи і житла
Гроші ж були, це головне :)
Ось якби вона поїхала, не маючи грошей і все це отримала, тоді це було б ого яка авантюра і дивина..

Ех, якби у мене були гроші від проданої квартири, коли я вирішила поїхати з рідного міста :ги:

Назад
Зверху Знизу