Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ок. Але гадаю, що дуже затягувати не варто, треба вже поступово повертати до розв'язки. Та може ти і так це запланувала, ввівши полковника. Ти кінцівку вже придумала чи ще? Якщо так, то пиши в приватні, щоб я підіграла.

До речі, Лено! Це наше перше оповідання українською!
А я вчора згадувала Джеймса. Подумала, що треба тобі його знову відповідально перечитати і може щось дописати. А потім мені ще відредагувати. Це все-таки не банальний твір, може ми зможемо кудись і пробитися з ним після війни. Він справді цікавий, якщо довести до ладу.

Ок. Але гадаю, що дуже затягувати не варто, треба вже поступово повертати до розв'язки. Та може ти і так це запланувала, ввівши полковника. Ти кінцівку вже придумала чи ще? Якщо так, то пиши в приватні, щоб я підіграла.
Ще не вигадала...Але затягувати, так, не треба:)

До речі, Лено! Це наше перше оповідання українською!
А я вчора згадувала Джеймса. Подумала, що треба тобі його знову відповідально перечитати і може щось дописати. А потім мені ще відредагувати. Це все-таки не банальний твір, може ми зможемо кудись і пробитися з ним після війни. Він справді цікавий, якщо довести до ладу.
Здається він у мене є, подивлюся

Здається він у мене є, подивлюся
Та не зараз :-) То я загалом. Почекаю, може ж ноут відремонтують, там остання відредагована версія. Потім перекладу українською, а потім вже ти візьмешся до роботи :ги:

Колись була задумка намалювати таємничий острів-обличчя.
І ось штучний інтелект допоміг це зробити.

IMG_3166.webp

Думаю через ніс знаходиться вхід у печери.

Можливо там всередині святилища жреців.

До цієї ідеї є питання. Якщо весь той смітник пішов під воду, то це мало б прихватити і сусідні країни.
Я так зрозуміла, це тільки Мск занурилася на дно океану :ги: Тож, до сусідніх країн не дійшло :)

Я так зрозуміла, це тільки Мск занурилася на дно океану :ги: Тож, до сусідніх країн не дійшло :)
А! Під нею розверзлася земля... Ф'ям, ну ти ж пам'ятаєш, що я люблю, коли все логічно? :-) Я не знаю чи є там під нею океан, але знаю, що має бути магма :-)

Назад
Зверху Знизу