Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А в тій квартирі, де ти живеш, так і було з самого початку? Це яких років будівля?Зручно. Стандарт 90 сам від підлоги. Такі, біля голови, спостерігаю тільки в дуже старих квартирах. (На кв. моєї бабусі так)

Так и було. Тобто, сами и зробили. Купували в стані - стіниА в тій квартирі, де ти живеш, так і було з самого початку? Це яких років будівля?![]()

Здається, вони займаються чимось цікавимСанти ідуть:
![]()

Так, зараз такі СантиЗдається, вони займаються чимось цікавим![]()

Ідеальна новорічна листівка ❄️?

Джинси у дівчини на містіЗдається, вони займаються чимось цікавим![]()
Нічим особливо цікавим, тільки злегка пригорнувся 
По їх обличчях, і по її злегка нахиленій вперед позі (тобто по випнуті назад дупці і його руці там), я роблю висновок, що таки цікавим. Просто це самий початок, то джинси ще на місціДжинси у дівчини на містіНічим особливо цікавим, тільки злегка пригорнувся
![]()

Там было приблизно таке "Молодий красивий німецький сантехнік розібрав пральну машинку на кухні, кіт йому заважає, молода жінка дивиться з жахом."Ідеальна новорічна листівка ❄️?
А скажи, Лена, який запит ти писала на ту кумедну картинку - з татуйованим хлопцем, який тримає в руці невідому хрінь, дівчина витріщає очі, а кіт, здається, ірже з невдахи-сантехніка?![]()
Чому кота два та звідки татухи не знаю 
Це чашка не для того, щоб підносити до рота. Там, мабуть, і кава не справжняГосподи твоя воля, ну і чашка!Підносиш до рота, а там якась жаба..
![]()

Та в нього взагалі принцип, що котів багато не буваєЧому кота два та звідки татухи не знаю

Що це за хрінь справа, на звивистих ногах?!Якось банально вийшло
"Абстракція. Думки Айвенго"
![]()