Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ні, я подивилася - нема. А що ж він мені набрехав? Написав, що мовляв у цій групі ваші друзі: ти і ще там хтось... Ну я і зайшла. І думаю: яку гарну групу Лена надибала :-)

Ні, я подивилася - нема. А що ж він мені набрехав? Написав, що мовляв у цій групі ваші друзі: ти і ще там хтось... Ну я і зайшла. І думаю: яку гарну групу Лена надибала :-)
Ну слава богу, бо я вирішила, що стала зовсім безпам'ятна :D

?

Вкладення

• Screenshot_20231022-154221.webp
    Screenshot_20231022-154221.webp
    43.5 КБ · Перегляди: 29
Ви вже знаєте про пісню Серце Соловей та Жадана?
В мене таке враження, що вони туди лесбійок запхнули спеціально, щоб пішов розголос. А тепер, коли церква вимагає видалити кліп, вони через деякий час мають дістати другий (заздалегідь підготовлений) варіант - і вуаля! :-)
Насправді ті дівчата там ні до чого, весь час мельтешать жінки та чоловіки, а цілуються раптом жінки ?‍♀️

Чай Хей ча, монгольський чай 2008 року, плитка 258г, Хубей Чжао Ліцяо Чуань, синій шаомайський чай​

Аромат хей ча насичений з нотами молока та солі.

Смак чаю дуже м'який та кремовий, з невеликою насолодою та солонуватістю.

Цей чай можна заварювати кілька разі та щоразу він розкриватиметься по-новому.

Знову весело і знову пісні. На всю гучність "самьій-самьій-самьій человек дарагой". Я уже збиралася піти до них, та пісня закінчилася і звук зтишили. Але, звісно, все одно чути. Не знаю чи в них гості, чи мама приїхали. Бо поки молодь там розважається, хтось по квартирі бігає і щось важке тягає. Пралка працювала. Щось кидають, піднімають, тягнуть, чи прибирання :незнаю: А ота маруся вийшла на балкон, розмовляла по телефону на всю вулицю, п'яненька нібито :-)
Господи, я вже як оті бабки на лаві :rolleyes:
Пошукала в інеті і не знайшла, до речі, щодо рос пісень від сусідів.

Назад
Зверху Знизу