Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вау. Маю надію шо багатоПрибирання - дуже корисна річ.
Знайшла гроші![]()

Иро, не зупиняйся!Прибирання - дуже корисна річ.
Знайшла гроші![]()

А ти хвоста покажи.Я скромний Але мене вже похвалили та розповили про мене
Уси дивляться Як на героя
Кажу шо це все брехня шо я тиловий щур та вони не вирять

Казочки про звірят?Та не
Набридло
Хочу адреналину
Не кажу шо в мене вже 5 контузия
Хочу щоб Ти мени почитала![]()

Ну то вже тобі вирішувати.Це вже особисте
ПівториВау. Маю надію шо багато![]()
В мене манія. Я дію за принципом: не тримай усі яйця в одному кошику, тож ховаю в різних місцях. А потім забуваю де 
В тебе вже адреналінова залежність?Хочу адреналину
Зараз...Так ... Місяць світлий, Меркурій в другому будинку ... Юпітер, ой та фіг з ним ... Гроші до грошей йдуть, повз руки не пройдуть! Сказано- зроблено!ПівториВ мене манія. Я дію за принципом: не тримай усі яйця в одному кошику, тож ховаю в різних місцях. В потім забуваю де
![]()

Душевний комфорт - це коли нема війни. Чи принаймні не виють сирени і не чути постріли.Ти нарешті без вказівок мами, без вредних кіз![]()
Необхідність прибрати - це така мала плата за душевний комфорт
![]()
Сонна. Але я останні дні мало спала і багато працювала, тож не дивно. А загалом - почуваюся чудово ❤️А ти як почуваєшся?
Як тобі ави Айвенго і Ганни?
От просила ави. Сказано - зроблено, вони поставили.
Стало ще гірше, бо тепер там у обох коти![]()

Мррр.
Дуже схожа на мою. Але я її так і не купала!Хоча взяла з двору, і вона була цілком собі замурзана. Вона помилася сама! тільки я розмірковувати стала, як же всі ці лапи брудні вимити, як вона мене назавтра зустрічає біленькими лапками і аж сяючою мордочкою
Аккуратистка.

Я не пам'ятаю.Пам'ятаєш анек? "Дівчинка поводила б себе розумніше" (с)![]()
То вона все понадкусювала і все, наїлася.Цікаво - їсть все підряд і не товстіє!Подивилася її канал, він дійсно суто харчовий.
А ти б хотів аби надкусила і вдавилася?То вона все понадкусювала і все, наїлася.