Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Краще зразу бультерʼєр!
Якісь у вас побажання непевні... Треба отак: А шоб тому *****ові отамдечки попухло, тутво запало, ондечки поприщило, тамтечки покорчило, звідси кололо, тамтим різало, звідтульки штрикало, а осьодечки свербіло та так, аби й почухатись не можна було.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Але я його дивлюсь на англ.
Ми б сильно здивувалися, якщо б ти дивилася якоюсь іншою :-)

Це ж у тебе офігіти яка перевага над усіма: усім (звісно, окрім КРАКа, Джорджа Морана та інших емігрантів форуму :)) треба прислухатися, переводити у себе в голові, а для тебе як майже рідна)

• Лав
Реакції: E.N
Моя кішка любить сметану. Сьогодні нахилилася піднести до її морди ложку, і випадково ляпнула сметани їй на ніс! :рл: :іржач:
Що тут сталося!
- Рятуйте, підступний напад! - заволала вона і кинулася з усіх лап під ліжко відмиватися.

Збиралася спитати сьогодні, чи ти вже не в відпустці. Та шо ж так довго?! відпочивай вже :-) :пляж:
Та я прорахувалась і залишила собі аж 3 тижні то багато, тому наступного ще на половину працюватиму.

Боже, подивилась ото 1 сезон 1 серія, як мужик займався з свинею коханням , це фу , як тепер спати ....

Боже, подивилась ото 1 сезон 1 серія, як мужик займався з свинею коханням , це фу , як тепер спати ....
От добре, що я його не стала дивитися :-). Колись намагалася. Першу серію трохи подивилася, зрозуміла - не моє, і на щось переключилася :пиво: Дякую за попередження! :ги:

От добре, що я його не стала дивитися :-). Колись намагалася. Першу серію трохи подивилася, зрозуміла - не моє, і на щось переключилася :пиво: Дякую за попередження! :ги:
Далі не хочу . Завтра шукатиму щось інше, хоча це нове для мене , я таке не дивилась раніше :D

Назад
Зверху Знизу