Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну ти ж бачила – я з розгону не той розмір застосувала.:D А взагалі добре:)
Та я сама ніяк не могла перейти на потрібний розмір, все на пиріжковий збивалася. Але коли налаштувалася, то воно так добре пішло, я там ще кілька віршів придумала, ще писала. І чомусь мені в ньому писати легше, ніж порошки. А може то вчора, поки натхнення було. На жаль, навряд чи він стане популярним.

Раніше Ланочка була худенька, поки не добралася до пряників і повидла.

Ну навіть як що так, що їй робити? Ця людина отримала травми в житті. Колись вона прийде до рішення але звинувачувати ніхто не мае право. То чоловік який її ображає і бье не винен, а винна вона? Це як звинуватити людину у хворобі . От в цьому незрілість нашого суспільства .
Дивна в тебе реакція. Уже двічі звучить слово , звинувачення,. У чому воно полягає не ясно.

Згвалтували - нефіг шастати
Чоловік п'яниця – була б хороша дружина не пив би
Чоловік гуляючий - від добрих дружин чоловіки не гуляють.
Дитина хворіє - погана мати
Не працює - дармоїдка
Працює – забила на сім'ю
Добре виглядає - шалава
Погано виглядає – хвора.
І до нескінченності. Найгірше коли це пре з близьких людей
Якщо від жінки - можна вважати компліментами. Заздрість страшна річ.

У нас багато людей незадоволених життям. Від цього багато проблем.
Зараз багато хто писати намагається, що в Європі гірше. Не гірше, а багато чого простіше. Немає гонки за багатьма речами. Зокрема й за зовнішнім виглядом. Це знімає стрес і роздратування.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Які саме: "А киш!" чи "Пройдіть до другого віконця, будь ласка"?
Яка ж це магія, це так. Добре, навчу тебе, очі примруж , руки в боки і говори виразно -
досить рвати на сраці кучері, щоб ті всрався в сухих будяках! :D

Як на мене - краще запросити друзів у свій затишний двір. Випити вина, щось приготувати на вогні. Кожен щось приносить. Послухати музику, поспілкуватися. Чим слухати розумні промови псевдопсихологів, сидячи на самоті. Проводити час весело і цікаво це теж мистецтво. У нас часто немає міри і це перетворюється на п'янки або скандали.

:confused:
У мене такого немає - чоловіки, жінки.
Це якісь категорії дуалізму і гендерної нерівності. Відстале мислення.
Як це? Жінки то жінки а чоловіки то чоловіки в плані емоцій і фізичної сили . А так, да, всі ми люди. Людини

Хто знае про Stella award?

Короче там цілий сайт про те як люди відсуджують в Америці гроші в компаній за якісь помилки. За гарячу каву наприклад.

У нас багато людей незадоволених життям. Від цього багато проблем.
Зараз багато хто писати намагається, що в Європі гірше. Не гірше, а багато чого простіше. Немає гонки за багатьма речами. Зокрема й за зовнішнім виглядом. Це знімає стрес і роздратування.
Так погоджуюсь. Яж аажу, що ми відстали в цьому плані. Але діти вже мають іншу думку в цьому плані. Мені теж казали що наші жінки поїхали і красуні такі . Ну да, постійно знущатися над собою. То губи то ще якісь уколи . Робота що б впасти як кінь. А там жінка щаслива, бо мае повагу не через зовнішність.

Як це? Жінки то жінки а чоловіки то чоловіки в плані емоцій і фізичної сили . А так, да, всі ми люди. Людини
Чоловіки теж відрізняються від інших чоловіків емоціями і фізичною силою. А жінки відрізняються від інших жінок.
Підкреслювати свою "слабку" стать це тільки спрба отримати за це девіденти.

Так погоджуюсь. Яж аажу, що ми відстали в цьому плані. Але діти вже мають іншу думку в цьому плані. Мені теж казали що наші жінки поїхали і красуні такі . Ну да, постійно знущатися над собою. То губи то ще якісь уколи . Робота що б впасти як кінь. А там жінка щаслива, бо мае повагу не через зовнішність.
У Берліні дуже багато красивих молодих людей. Змішування крові робить свою справу. І чесно, я б посперечалася про красу українок. Багато дуже красивих дівчат з Індії. Вони прекрасні. Не менш прекрасні дівчата з Африки, Азії, інших країн Європи, Південної Америки. Українки, які з бровами, губами тощо, часто виглядають безглуздо на тлі природної людської краси.

Назад
Зверху Знизу