Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В менеУ кого ще на ноуті така заставка?Втім, неважливо. Кожен раз, як відкриваю, бачу чобіток з підбором
Дуже дивна модель: до підбору ще кріпиться якась споруда. Уявляю собі ходу в таких чобітках...
![]()
Вона набігалась . Цілий день двері відкриті і шастае в дворі .Вона всє життя так проспить. Буди іі
А хто заважає постити прямо в цій темі?де б вмі могли постити фото з життя.
Чобіток бачиш?В мене
ТакЧобіток бачиш?![]()
Та я мало скидаю бо не хочу надоїдати вамА хто заважає постити прямо в цій темі?Ти ж вже й постиш. Он, зі свого городу квіточки чи Бусю
До речі, її повне імя Бусінка чи так і є Буся?
Та ми з задоволенням подивимося, навіть не сумнівайсяТа я мало скидаю бо не хочу надоїдати вам![]()
Я її скоро випилю, бо все як завжди, попоненависники скрегочуть зубами, ХФ собі не зраджує. А суть не в тому.Я от думаю, створити тему, де б вмі могли постити фото з життя. Як думаете , цікава буде? Хоча людей мало . Айвенго свою тему створив в головному . Сходіть.
А я подумала про мінусову, коли замерзне на смерть.Анекдот із життя.
Це непростима помилка, але сміюся досі. Так безглуздо і смішно давно себе не почувала.
Отже. Учора була контрольна, потім шпрахкафе. Кінець тижня, загалом втомилася. Вчителька німецькоі в класі сьогодні ставить запитання: за якої температури тіла людина помирає. Малося на увазі вище 41 градуса. Я її зрозуміла як яка температура людини після смерті. Дивне думаю запитання, ну гаразд. І відповідаю: кімнатна. )))
Бачили. То така тема - поприкалуватися, як любить Айвенго
А в чому?Я її скоро випилю, бо все як завжди, попоненависники скрегочуть зубами, ХФ собі не зраджує. А суть не в тому.
В мене міняються картинки. КрасивіУ кого ще на ноуті така заставка?Втім, неважливо. Кожен раз, як відкриваю, бачу чобіток з підбором
Дуже дивна модель: до підбору ще кріпиться якась споруда. Уявляю собі ходу в таких чобітках...
![]()
Та не звертай увагу .Я її скоро випилю, бо все як завжди, попоненависники скрегочуть зубами, ХФ собі не зраджує. А суть не в тому.
Ну хибне бачення у тебе.Бачили. То така тема - поприкалуватися, як любить Айвенго![]()
Я досі не запитала про це гугл. Боюся. Ну а взагалі за логікою як навколишнє середовище. Тобто кімнатна.А я подумала про мінусову, коли замерзне на смерть.
Зараз піду перечитаю старост, чого мені так здалося...Ну хибне бачення у тебе.
Я люблю звичайно, але не завжди і всюди.
Ти ж про температуру людини, а я про середовище. Яка там має бути, щоб людина замерзла.Я досі не запитала про це гугл. Боюся. Ну а взагалі за логікою як навколишнє середовище. Тобто кімнатна.
Ага, подивилася. То я так подумала, бо не бачу що там всерйоз обговорювати, думала розмістив, щоб народ трохи потролити.Ну хибне бачення у тебе.
Я люблю звичайно, але не завжди і всюди.
Людина може прожить з температурою нижче 20 деяких час . Потім треба відіграватиЯ досі не запитала про це гугл. Боюся. Ну а взагалі за логікою як навколишнє середовище. Тобто кімнатна.