Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лено у Мікро флешмоб, повно рядків для віршів :)
О, як воно тепер цікаво показує посилання.

Не можу зараз. У мене стрес.
Страшна річ трапилася зі мною у метро. Стою, їду. І тут відчуваю, що в долоню руки мені упирається і торкається щось вологе і пружне. Офігєв від нахабства я зробила звіряче обличчя (Піткін, зроби звірячу пику(с))
Я замахуюсь сумкою з криком "Онаніст проклятий!"
На мене з жахом дивиться тітонька. У тітоньки на плечі сумка на довгому ремінці. з сумки висовується ***** шпіца і тикає мені в долоню носом. Пів вагона шукають онаніста, пів вагона ірже :D

Страшна річ трапилася зі мною у метро. Стою, їду. І тут відчуваю, що в долоню руки мені упирається і торкається щось вологе і пружне. Офігєв від нахабства я зробила звіряче обличчя (Піткін, зроби звірячу пику(с))
На мене з жахом дивиться тітонька. У тітоньки на плечі сумка на довгому ремінці. з сумки висовується ***** шпіца і тикає мені в долоню носом. Пів вагона шукають онаніста, пів вагона ірже :D
Капец :D

Тріся у шоці.

В нас такий вдалий флешмоб сьогодні був. Віршів на два тижні вистачить :)

Назад
Зверху Знизу