Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В цій темі спілкуються українськоюя хотел спросить двухстолплным яммбом ?

Ти шо пьяненний ? Шо ти ото мелиш ....я 9(для осбо одаренных) к них связь х...ПП ддомаа кажеш вирш
Тоья вчора так качок годувала хлібом. Одній в голову трапила, іншій в бікГарна тема. А тепер дозвольте вам вечірню казочку розповісти. Отже:
Іде дорогою стара коняка Гнідко, тягне воза. По дорозі горобці скачуть, гороб'ячими справами займаються, крихти там, абощо, шукають. Раптом Гнідко зупиняється і навалює на дорогу кінських яблук, одне з яких падає просто на горобця.
Горобці: Ой яке щастя на Цвіріня звалилося!
Гнідко: Хух, нарешті хоч трохи полегшало!
Двірник: Знову ця коняка лайна на дорогу накидала!

Тоья вчора так качок годувала хлібом. Одній в голову трапила, іншій в бік![]()

Чому він щастя?Юпітер Велике Щастя
Лено, ти мені дуже потрібна в Мікро. Я маю на меті зараз активно проводити віршовані конкурси, тож запрошую тебе приходити і брати участьТо може тітка полювала?![]()

Типу як: Юрчику, не жбурляй у мавпу цілим батоном, ти ж її вб'єш. Краще віддай татові.То може тітка полювала?![]()
Кинь в татаТипу як: Юрчику, не жбурляй у мавпу цілим батоном, ти ж її вб'єш. Краще віддай татові.

То може тітка полювала?![]()
Трясця!Лено, дякую за участьхоча ти не туди написала ? Треба не в стрічку, а в коменти, де оголошено цей конкурс. Ну та хай вже )))