Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Перебирали картоплю для посадки. І я от подумала... У нас з десяток відер ще від бабусі залишилися, дна там немає, а замість нього металева банка з-під оселедців. А служить ті відра вже років 50. А зараз і банок таких немає. Які витрати!.. :rolleyes:
Я сьогодні погано розумію. Вам потрібно купити 10 цеберок?

А я чекала від нього якихось цікавих історій
Від бота в сенсі? Так це ж просто. Це ж не людина, яка або хоче, або не хоче відповідати. Задавай тему і дійових осіб - і напише :) Не вдовольнить, знов запит. Чатбот якраз для тебе на цьому форумі і прикручено, мені здається :-)

Від бота в сенсі? Так це ж просто. Це ж не людина, яка або хоче, або не хоче відповідати. Задавай тему і дійових осіб - і напише :) Не вдовольнить, знов запит. Чатбот якраз для тебе на цьому форумі і прикручено, мені здається :-)
Так я ж і задала, про сни. А він мені суху інформацію :-)

Так я ж і задала, про сни. А він мені суху інформацію :-)
На суху інформацію він суху і видає :угу: Потрібно чимось полити. Імена, явки, паролі! :D
До речі, щодо води. Не знаю, що там можна корисного чи цікавого видобути зі спілкування з тим юзером :) При наявністі осіб протилежної статі він застрягає в положенні "теревенити тільки про свій пестик".

Ну, що ти там, Ф'ям, дивишся Дениса?
Навпаки, дивилася того першого.
Каже, що правильне харчування це дуже добре, звичайно, але про радість не треба забувати :увага: Якщо ви щось їсте таке, що вам не подобається і взагалі від цього нудить, то не справа. :) Треба щоб радість була :)
"У мене, каже, є знайомий, який їсть тільки чипси і колу і прекрасно себе відчуває" :D

На суху інформацію він суху і видає :угу: Потрібно чимось полити. Імена, явки, паролі! :D
Так я не оповідання хотіла, а просто якісь експерименти.

До речі, щодо води. Не знаю, що там можна корисного чи цікавого видобути зі спілкування з тим юзером :) При наявністі осіб протилежної статі він застрягає в положенні "теревенити тільки про свій пестик".
Та бачу, що заклинило :угу:

Навпаки, дивилася того першого.
Каже, що правильне харчування це дуже добре, звичайно, але про радість не треба забувати :увага: Якщо ви щось їсте таке, що вам не подобається і взагалі від цього нудить, то не справа. :) Треба щоб радість була :)
"У мене, каже, є знайомий, який їсть тільки чипси і колу і прекрасно себе відчуває" :D
Нагадай його прізвище, пліз, щоб я не шукала відео.

А з цукрових буряків тік не сік, а сироп. І ******* з них була запашна, як літня українська ніч.
А які пісні були після тієї горілки! Від хати до хати лунали, такі, що зірки з неба зривалися на родючу землю...
А ще курки неслися, кожна як птахофабрика :D

Назад
Зверху Знизу