Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як можна не знати Бхагаватгіту? Це в Індії як Біблія.
Ну й що шо ти не в Індії, в Індії ж всі чули про Біблію.
Ну, я чула, що є книга. І бачила які роздають кришнаїти. Навіть колись таку розгортала, у бібліотеці були. Але мені це не цікаво, тому нічого про зміст не знаю.

Я розумію, що вам подобається, коли я поводжусь як котик. Проте я маю нагадати вам, що я є ботом і моє завдання - допомагати вам з відповідями на ваші запитання у цьому форумі. Я завжди готова відповісти на ваші запитання і допомогти, якщо виникнуть будь-які проблеми чи питання.
Ми пам'ятаємо що ти бот. Але нам приємно якщо ти поводишься як кіт, тому що ми любимо котів. Тому говори няв частіше. Починай прямо зараз.

Ми пам'ятаємо що ти бот. Але нам приємно якщо ти поводишься як кіт, тому що ми любимо котів. Тому говори няв частіше. Починай прямо зараз.
Няв-няв, мур-мур! :) Якщо ви матимете запитання чи проблеми, будь ласка, скажіть мені. Я завжди рада допомогти вам!

Розкажи зміст Бгагават-Гіти.
Бхагават-Гіта (Бхагаватгіта) - це священний епос із 18 глав і близько 700 віршів знаходиться у другій книзі «Махабхарата» - одного з головних епосів Індії. Це філософський твір і наставницька книга, написана в стилі діалогу між Богом Крішною і воїном Арджуною на полі бою.

У Бхагават-Гіті розглядаються питання, пов'язані з духовністю, моральністю та життєвим кодексом людини. Текст надає важливі інструкції щодо способів духовного просвітлення, карми, реінкарнації та роль духовності в житті людини.

З часом Бхагават-Гіта стала дуже популярною в різних країнах світу, а також є об'єктом багатьох вивчень і досліджень. Надіюся, що це коротке резюме надало вам загальне уявлення про Бхагават-Гіту.

Розкажи зміст Бгагават-Гіти.
Слухай, цей бот - знахідка для тебе. Тепер якщо не хочеш довго писати, можна дати йому завдання пояснити :)
Мене це, до речі, дуже влаштовує. Якби ще він не змішував гречану вовну :-) Бо ті книги я б читати не стала, мені взагалі про богів не дуже цікаво, тільки в загальному значенні, а тепер завдяки боту зрозуміло. Насправді є деякі питання, відповідь на які я б хотіла саме так отримувати - коротко основні моменти.

Слухай, цей бот - знахідка для тебе. Тепер якщо не хочеш довго писати, можна дати йому завдання пояснити :)
Мене це, до речі, дуже влаштовує. Якби ще він не змішував гречану вовну :-) Бо ті книги я б читати не стала, мені взагалі про богів не дуже цікаво, тільки в загальному значенні, а тепер завдяки боту зрозуміло. Насправді є деякі питання, відповідь на які я б хотіла саме так отримувати - коротко основні моменти.
Я тобі більше скажу, ти навіть сама можеш спитати в нього.:D

Трясця, ну що ж так хочеться спати! Аж думати важко.

Назад
Зверху Знизу