Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А де знов поділися смайли для реакцій? Самий лайк залишився :(

І я морд не маю.
Може то з компа вони є.

І вас з Різдвом !
Картинка красива , а нас замість снігу - багнюка на вулиці . Багнюка й туманюка )) Краплі доща наче завмерли в повітрі , й висять.
Та і в нас таке... Але тепла погода - добре для тих, в кого холодно. І хто воює. Хоча писало, що танки по такій дорозі не поїдуть, треба морози.

А в мене сьогодні будуть булочки із корицею 🙂

Знайшла в іншій темі
Автор Володимир Шершень Бараняк
Різдвяна історія
- Біженці?
- Ми з Констахи. Нам би до Краматорська.
- Зброя, заборонені речі? Що в багажнику?
- У мене там речі.. ну, наші. Ми що могли пакували. Скласти все швидко - все життя в багажник...
- Вагітна?
- Останній місяць. Нам швидше треба. Хочемо в Крамі на поїзд. Там Інтерсіті завтра, в обід, пів третьої... На Київ.
-Іосіф...Блін, не бачу...
-Йосип. Йосип я. Вона - Марія. Ось, в Дії гляньте, там пописку видно краще...
-Бачу вже... Ох, ***... Чоловіче, куди ж ти поїдеш далі?! Медика! Док! Сюди, швидше, Док, бігом!...
....- Ну, ви й фартові.... Син у тебе. На, кури. Йосип.... Тебе, хоч, не на честь Сталіна назвали?! ... Господи, що за часи... На блок-посту родити... В хліві вже ліпше... Ну, ти, цей, не переживай. У нас Док, він шарить. В порядку твої...
...-Бажаю здоров'я! Пацани, тут породіллю треба довезти. Їх троє. В Крам. Вас троє? Помістяться! Ну, ви ж не царі - малого з мамкою в кабіну, ви з папкою - в кузов....
...-Чюєш, Док, а шо це так світить? Та нє, як на безпілотник - заяскраве. І висить постійно над нами... Як Зоря.. Та яка, нафіг, Зоря, над Донбасом?! Певно, супутник... НАТО, певно, запустило....
...-Док, так давай того "ланоса" , що вагітну віз, відіпхаємо. Це ж осел - не машина. Заглох - не заведеш... Вони ж поїхали, а нам тут грайся... Господи, на саме Різдво, то роди приймай, то машини тягай...
Над териконом непорушно висіла яскрава Зоря. Вовка Пастушок докурив у жменю і розтоптав каблуком недопалок. Зоря була дуже дивною але не викликала страху. Пастушок подумав, що, непогано було б мати стінгер та вальнути, про всяк випадок, те яскраве світло над териконом...
...Розтелепана Навара несла на Захід Немовля і Маму, і троє зі сходу, з-під Бахмута, дали їм свою фліску, фляжку і грілку.
Навряд, чи на світі були щедріші царі...
... Дві тисячі двадцять другий раз. Дві тисячі двадцять другий раз, а у світі все так же - пастушки приймають Його першим, а царі обдаровують тричі. І тільки міняються іроди. Втім - іроди все такі ж прокляті і приречені на поразку, хоч від них, спочатку треба втікати.
Дві тисячі двадцять другий раз.

Ох , обережно з булками . Я вже з три кіло набрав , з цією негодою .))
Та шо там три , кажу чесно - 5 набрав. А щє ж свята тільки починаються. ))
Не розвалить би орбітрек після свят .
Нічого, вчора з'ясувалося, що я важу набагато менше ніж думала ))

фальшиво виє кіт надворі
і чий-то голос в приймачі
ти теж була ненатуральна
вночі
© Іронія

вже дуже скоро вийдуть люди
на двір в останній день зими
дивитись як несамовито
на землю падає весна
© stav

ми вже дорослі і цинічні
та все ж трапляються дива