Статус: Офлайн
Повідом.: 35521
Повідом.: 35521

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нічого, запам"ятають щепішли зараз пити каву зі співробітниками, замовила какао з цукром, зробила акцент на те, що люблю солодкий какао, але коли вже вийшли з кафешки, виявила, що какао без цукру ... вони забули його додати ..
доброго ранку
Нічого, запам"ятають щеВсе одно це супер: є робота і співробітники
Життя продовжується, може ще якихось пляцків підкине
![]()
Цукор шкідливий.Добрий ранок мила..
пішли зараз пити каву зі співробітниками, замовила какао з цукром, зробила акцент на те, що люблю солодкий какао, але коли вже вийшли з кафешки, виявила, що какао без цукру ... вони забули його додати ... ось тепер думаю - смачно мені такий какао чи ні..![]()
я чотирі рази переїджала...![]()
намурликай мені на вушко)Хочеш, не хочеш,
Кавичичаю, знаєєєш?
налий краще чаю
Це пісня така є
Это где такая красота?
Улица Пекарская во Львове.
Нетуристическая тихая часть города.
Улица Пекарская во Львове.
Нетуристическая тихая часть города.
До речі, були у Львові декілька разів - не зайшов взагалі... жахливий вокзал, півкілометра від центра - звичайні спальні райони, як в будь-якому місті, а центра того - 3 вулиці, на яких півмільйона народу![]()
балувана галяДо речі, були у Львові декілька разів - не зайшов взагалі...
Мабуть, чим західніше, тим більш відремонтовано будеДуже Львів на Пшемисль схожий, такі ж облуплені дома
облуплені дома, але люді виставляють квіти в вазончиках , і вже красиво![]()
Геерка!!!! рада тебе дорогой..Цукор шкідливий.
кафкіанізм якись..А я жодного, якщо не рахувати бомбосховище на метро "Турбоатом". Зараз прилітає навіть більше чим на початку... а ховатися ніде... за шкаф прячусь коло вхідних дверей...
![]()
вовсе нет,Зараз прилітає навіть більше чим на початку
Геерка!!!! рада тебе дорогой..
к слову, похудела на 2 кг..![]()
Добрий ранок шановни балакуни..
![]()