Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вечора вхатутему.
Так може форумовку забацати зазеркальну?Позавчора ризикнула мотнутися до Харкова по доки і комп. Бо, думаю, що як не зараз, то хтозна коли рішуся. В моєму районі було не дуже гучно, тож обійшлося без стресу, та я й заспокійливого ще випила для профілактики. Тепер полегшало, бо, уявляєте, я ж тоді з переляку й доки на квартиру забулаНу і комп для роботи треба.
Привет! Просто перекофф
Нет белых роз, мой добрый друг,
Я просто руки положу на плечи,
Коснусь волос, во имя скорой встречи,
Когда вернешься ты и когда я вернусь...
Незвично.. Цiкаво!
Так може форумовку забацати зазеркальну?Зберемо усіх хто залишився,як у добрі часи в Политиці, чай,кофе,капучино ?
Привет, мое новое окно. Орхидеи меня преследуют и в этой стране.
Так!Я навіть не побоюсь цього слова кава.
Так може форумовку забацати зазеркальну?Зберемо усіх хто залишився,як у добрі часи в Политиці, чай,кофе,капучино ?
Мої доки теж залишились.![]()
Оце так.Задзеркпльні форумовки у нас були дуже вузьким колом, і я ж вже виїхала з Харкова. Того ж дня.
Оце так.І Віки нема.
Як завжди доведеться пити каву вдвох з Олкою.![]()
Оце так.І Віки нема.
Оце так.І Віки нема.
От я ж казав, що нік не відмінюється (та й нема його давно), тепер люди казна що думатимуть )))
Це мужик? А що вони там вдвох каву п'ють?
Мужики вдвох п'ють спирт.
Та нехай, кому треба- тот зрозуміє.От я ж казав, що нік не відмінюється (та й нема його давно), тепер люди казна що думатимуть )))
Це я образно.Мужики вдвох п'ють спирт.
Немає можливості, щоб переслали? В мене був план надіслати сусідці ключ, а вона щоб доки. Але таки зганяла сама.