Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Якщо кому треба кріминальну комедію свіженьку, повнометражну(2025р.) "Під прикриттям" (Deep cover). З Блумом у ролі актораДоброго ранку!
Пошукала щось новеньке у серіалах, щоб без цього жахіття - детективи вже набридли. Знайшла новеньке про Англію 1830 рік. Новеньке, 2025 р.
По роману Джилл Хорнби.
,, Місс Остін,,.
Сестра Джейн Остін живе вже без сестри більше 10 років.
Далі подіі розгортаються. Кассандра пригадує особисте життя сестри ( йдуть моменти минулого).
І знаходить та знищує більше тисячи листів своєїі сестри, щоб її минуле не вийшло назовні.
Актриса, що грає Джей Остін - як на мене, негарна. Як жінка.
Факт, що Кассандра спалила листування сестри - історичний факт.
Теж обожнюю цей серіал.Я , почавши дивитися ,,Місс Остін ,, незчулася, як перейшла на старий серіал ,,Гордість і упередження,, 1995 року з Коліном Фертом. Насолоджуюсь екранізацієй, в стоперший раз. 😊
Горяче дуже. Охолоне пательня - котик себе прояве. 😊Котик яєчня не сподобалася.
ОБоже111(с) Я вже думала що тема шкарпеток літом канула в Лету. Але бачу що ніНатрапила в Тредс на пост людини, яка захейтила тих, хто надягає шкарпетки під літнє взуття (зокрема під капці, сандалі). В коментах захейтили її саму. А мені... захотілося почати носити шкарпеткиМені багато яке взуття натирає, щоб такого не було, то треба щоб воно було з м'якенької шкіри та розношене. Тому це проблема. І от тепер, коли я почитала скільки людей і самі носять, і загалом нормально це сприймають, то мені аж захотілося спеціально носити шкарпетки
![]()