Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Доброго ранку!
Пошукала щось новеньке у серіалах, щоб без цього жахіття - детективи вже набридли. Знайшла новеньке про Англію 1830 рік. Новеньке, 2025 р.
По роману Джилл Хорнби.
,, Місс Остін,,.
Сестра Джейн Остін живе вже без сестри більше 10 років.
Далі подіі розгортаються. Кассандра пригадує особисте життя сестри ( йдуть моменти минулого).
І знаходить та знищує більше тисячи листів своєїі сестри, щоб її минуле не вийшло назовні.
Актриса, що грає Джей Остін - як на мене, негарна. Як жінка.
Факт, що Кассандра спалила листування сестри - історичний факт.

• 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Недавно згадувала свого знайомого, з очамі як у Бембі, з моєї "молодіжної" компанії. Згадувала тому, що на момент 24 лютого 22 року він був на окупованих зараз територіях. І з тих пір пропав і ніхто не знав про нього нічого. І ось раптом він з'явився у спільних знайомих, знайшовся. Зумів вирватися і добрався до дому. Як, що, подробиць не знаю. Сподіваюся що виїхав з сестрою. Бо як показав мій досвід - браття фактор не надійний.

Ф'ям, ти писала щодо серіала про Ніро Вульфа, той що 2012? Він італійський виявився. Не сприймаю Вульфа-італійця. Та й загалом італійські фільми не дуже люблю.

Доброго ранку!
Пошукала щось новеньке у серіалах, щоб без цього жахіття - детективи вже набридли. Знайшла новеньке про Англію 1830 рік. Новеньке, 2025 р.
По роману Джилл Хорнби.
,, Місс Остін,,.
Сестра Джейн Остін живе вже без сестри більше 10 років.
Далі подіі розгортаються. Кассандра пригадує особисте життя сестри ( йдуть моменти минулого).
І знаходить та знищує більше тисячи листів своєїі сестри, щоб її минуле не вийшло назовні.
Актриса, що грає Джей Остін - як на мене, негарна. Як жінка.
Факт, що Кассандра спалила листування сестри - історичний факт.
Якщо кому треба кріминальну комедію свіженьку, повнометражну(2025р.) "Під прикриттям" (Deep cover). З Блумом у ролі актора :D

Под_прикрытием_(фильм,_2025).jpg

Я , почавши дивитися ,,Місс Остін ,, незчулася, як перейшла на старий серіал ,,Гордість і упередження,, 1995 року з Коліном Фертом. Насолоджуюсь екранізацієй, в стоперший раз. 😊

Я , почавши дивитися ,,Місс Остін ,, незчулася, як перейшла на старий серіал ,,Гордість і упередження,, 1995 року з Коліном Фертом. Насолоджуюсь екранізацієй, в стоперший раз. 😊
Теж обожнюю цей серіал. :угу:

Їдальня для кошенят. Ач як розумно зробили! Щоб ніхто нікого не відтісняв від миски :)

Доброго ранку! Добро іде :кава:

502579650_24089692053996926_7106183529925311683_n.jpg

- Зіпсували чудову котлету якимись накладами! Що це взагалі за дурня: малина до м'яса?! :кіт:

кіт_котлета.jpg

Доброго ранку! Нам - добра:кава:

509542826_24035159552783510_7883361901821537310_n.jpg

Котик яєчня не сподобалася.

Доброго ранку! Нам втомленим - добра :кава:
495510801_1112770180880078_2896565215414960187_n.jpg

Натрапила в Тредс на пост людини, яка захейтила тих, хто надягає шкарпетки під літнє взуття (зокрема під капці, сандалі). В коментах захейтили її саму. А мені... захотілося почати носити шкарпетки :іржач: Мені багато яке взуття натирає, щоб такого не було, то треба щоб воно було з м'якенької шкіри та розношене. Тому це проблема. І от тепер, коли я почитала скільки людей і самі носять, і загалом нормально це сприймають, то мені аж захотілося спеціально носити шкарпетки :-)

Натрапила в Тредс на пост людини, яка захейтила тих, хто надягає шкарпетки під літнє взуття (зокрема під капці, сандалі). В коментах захейтили її саму. А мені... захотілося почати носити шкарпетки :іржач: Мені багато яке взуття натирає, щоб такого не було, то треба щоб воно було з м'якенької шкіри та розношене. Тому це проблема. І от тепер, коли я почитала скільки людей і самі носять, і загалом нормально це сприймають, то мені аж захотілося спеціально носити шкарпетки :-)
ОБоже111(с) Я вже думала що тема шкарпеток літом канула в Лету. Але бачу що ні:D Та нехай всі носять що завгодно, аби були чисті, сповнені розуму та не чіплялися до інших!
Згадала тему на ХФ на цю тему:D і вислів з неї про блакитні шкарпетки під літні туфлі "Як можна так не поважати оточуючих!" :D

У Тредсі багато проявилося людей нетрадиційної орієнтації, раніше мені не було де бачити їх в такій кількості. Зараз читала допис трангердера - хлопця, який відчуває себе дівчиною, почитала коменти...
Моя думка - люди мають право бути тим, ким себе відчувають. Я не проти цих людей, хоча проти пропаганди в цьому напрямку. Але мене цікавить питання туалетів. Чоловіки, які відчувають себе жінкою, хочуть ходити в жіночі туалети. Вважають, що це їхнє право. Але звичайні жінки (мабуть не всі) не хочуть, щоб разом з ними заходили особи, народжені в тілі чоловіка. Як ми маємо розрізняти справжній він-вона, чи просто перевдягнений? Я от проти,і це вже мої права. І тут справді таке питання, яке невідомо як вирішити, хіба що окремим туалетом для них, але вони все одно будуть вважати це порушенням прав і свобод.

Назад
Зверху Знизу