Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Так сфотографуй для нас! 💓У нас квітне троянда, та, що плететься, - гарно!
Так, вони схожіОй, як схожа на табернемонтану! Пахне?
А якщо не влазити, то не чути?Так, вони схожіПахне - сильний такий, різкий запах, якщо носом у квітку влізти
![]()
Чути, але не так сильноА якщо не влазити, то не чути?
Ну, Лено, буду колись просити поділитися живцем )) Після війни.Чути, але не так сильно![]()
Такий погляд типу: як же ви мене заколебали!Прийде, може ще й не один. Місяць тому тут такі оргії влаштовували, що спати не давали.
Вже звик.
![]()
Думаю, ви дуже мало з нами спілкуєтеся...Такий погляд типу: як же ви мене заколебали!
Нецікаво). В роботі.Думаю, ви дуже мало з нами спілкуєтеся...
Як пройшов ваш день?![]()
То ще треба радіти, що кастровані )Коти сьогодні були в гуморі. То Гарі дасть Генрі у вухо, то Генрі зробить Гарі підступний дупний кусь. Потім бігали по хаті безглуздо, гальмували в меблі та двері. Перекинули стільці. Завершилося все дуетом тенорів, яки зривалися на дискант у верхніх нотах та у горловий шаманський спів на ніжних. Гнули спини, пушили хвости, викочували очі. Нарешті вгомонилися, сплять. Можна зібрати віником видране чорно та біле хутро, зібрати капці, що летіли у котів та побути у тиші![]()
А я не знаю чого хочуХочеться спілкування.
![]()