Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟠 02:26 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 02:26 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Зараз дивлюся ось це
"Якщо витримаєте першу серію, далі вас чекає красива історія з цікавими героями". :-)
Нагадало серіал "Відкриття відьом". Чекала я чекала, коли ж там розпочнеться хоч щось притомне, але так і покинула десь на другому сезоні :-)

Почала дивитися "Справжню кров" :ги:. Колись я його покинула, десь на середині першого сезону, немовби. Через занадто жорстоку картинку. (Віддала перевагу "Щоденнику вампіра", там більш мімішно). А ще через ім'я головної героїні, яку в перекладах уперто називають "Сукі". :-) Хоч би С'юкі. Мене воно смішило і не в'язалося з тим, що відбувається :-)

Останнє редагування:
  • 🟠 02:26 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Гарний ремейк.

Полізла далі слухати пісні на цьому каналі, і невдовзі натрапила на дещо цікаве для себе. Мене давно обурював текст пісні "Горіла сосна-палала", так ось це розбір. Відео називається

"Їхали козаки з Дону додому": таємниці і містифікації розкрито​

2 версії:

1. Це весільна пісня. Коси символізують невинність, багаття - пристрасть.
2. В тексті помилка, свідома чи несвідома, а в оригиналі "Їхали хазари". Є й варіант, де козаки виручають Галю з хазарського полону.

:пилосос:

Доброго ранку! Добро буде з нами:кава:
500226560_10083563805036320_8698015587030150670_n.jpg

А тепер не вистачає кави... :-)

котик і кавомашина.jpg

Я у мами. Щойно мабуть вперше в житті побачила як черв'яки займаються сексом.
Це огидно :ганьба:

Останнє редагування:
Доброго ранку! Добрих вихідних! :кава:

499964115_10079552145437486_1491880187605841508_n.jpg

Щоб вилупкам нутро виразками пішло, щоб їх повивертало, щоб їх до 14 коліна вузлами крутило

Лено, дуже гучно було? Читаю у новинах, що вибухи за межами міста..

Що ви можете сказати про цей текст? :ги:

Барсік отримавши свої карти сильно зрадів. Його очікували неймовірні пригоди про які він раніше тільки мріяв. А друга карта віщувала про те, що він стане лідером. Він зрозумів, коли оглянувся навколо, яку привів з собою "Банду", що ця друга карта стала правдою.

Що ви можете сказати про цей текст? :ги:

Барсік отримавши свої карти сильно зрадів. Його очікували неймовірні пригоди про які він раніше тільки мріяв. А друга карта віщувала про те, що він стане лідером. Він зрозумів, коли оглянувся навколо, яку привів з собою "Банду", що ця друга карта стала правдою.
Ну.. типовий ШІ-текст.

Ще згадала, чому я тоді покинула дивитися. Мені вампір Біл здався дуже старим і дивитися на нього було нецікаво :-) Взагалі-то і справді, у свої на той час 38 років актор не виглядав на заявлені 30.
Сьюкі у нього спитала, скільки йому було років, коли він став вампиром, він відповів 30, і вона сказала, що він поганенько виглядає на 30 :) Він відповів, що тоді життя було важке. (це явно спроба продюсерів серіалу виправдатися за те, що взяли саме цього актора на роль. 😀)
До речі, він мені і зараз здається підстаркуватим. 🙄 Але дивлюся, бо нічого більше поки не зацікавило :)

Ще згадала, чому я тоді покинула дивитися. Мені вампір Біл здався дуже старим і дивитися на нього було нецікаво :-) Взагалі-то і справді, у свої на той час 38 років актор не виглядав на заявлені 30.
Сьюкі у нього спитала, скільки йому було років, коли він став вампиром, він відповів 30, і вона сказала, що він поганенько виглядає на 30 :) Він відповів, що тоді життя було важке. (це явно спроба продюсерів серіалу виправдатися за те, що взяли саме цього актора на роль. 😀)
До речі, він мені і зараз здається підстаркуватим. 🙄 Але дивлюся, бо нічого більше поки не зацікавило :)
Біл всіх бісить:D І діло не у підстаркуватий зовнішності. Це перший випадок вампіра-зануди! :D

Назад
Зверху Знизу