Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Мати Василева!Зате я тепер вмію видаляти коту зуб![]()
Кому з котів?Зате я тепер вмію видаляти коту зуб![]()
Генрі. Він старенький. Зуб шатався та заважав йому їсти. Погано було то, що це був самій задній зуб. Важко дістатися. Але тепер все норм. Їсть добреКому з котів?І як ти взагалі здогадалася, що треба допомогти? Як
зараз почувається?
Почитала анотацію.. "Коли охоронець виявляє президента вбитим у власному кабінеті...". Давненько президентів в Америці не вбивали! Аж з 1963 року. Замах на Трампа минулого року.. Одразу свіженький серіал випустили.. Хм, хм! Ніфігасе натякиПочинається як чергова історія про охорону президента, але вже у першої серії випливає один цікавий нюанс![]()
Що за задумливе паління?Доброго ранку! Добро буде
![]()
Я почала дивитися "І будуть люди" ще до війни. Не можу продовжити, мабуть вже післяПочала дивитися "Спіймати Кайдаша". Давно збиралася. А зараз ще й приятелька порадила.
Згадала, дивлячись на цю картинку. Після "Кайдаша" подивлюся "Конотопську відьму", це картинка як звідти.
А у тебе зараз ще тільки перша кава була?Но помріяти ж можна!![]()
![]()
ЗгоднаА у тебе зараз ще тільки перша кава була?То, може, по другій?
![]()
![]()
(cof-cof)
Помийте чайник!по кофеїну![]()
Теж давно хотіла подивитися.Після "Кайдаша" подивлюся "Конотопську відьму",
Якої?Гадаю, це ремейк картини ))
Забула, а щодо "Кайдаша", - ти казала колись, що його дивилася?Теж давно хотіла подивитися.