Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Будинок здавали в 2016 році. Київська область. Навколо цілі квартали новобудов з таким автономних опаленням.
Значить лише в новобудовах.
Гугл пише, що автономне опалення можна зробити виключно на цілий будинок. Так що на окрему квартиру таки не роблять.

• 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Яке розчарування! Вмикає комп з надією подивитися 3 сезон, а його ще нема! А воно ж стрибало у запитах і десь в рекламах сайтів, то думала, що вийшов.

Яке розчарування! Вмикає комп з надією подивитися 3 сезон, а його ще нема!
Еге ж :(
А воно ж стрибало у запитах і десь в рекламах сайтів, то думала, що вийшов.
Тільки написали: "у 2023 році серіал подовжено на 3-й сезон". Тобто ще й кінь не валявся :)

Ми з Леною потім дивилися "Сандітон". Теж красивий. Хоча негри трохи заважали :-)

f8dada0f6b5bc34e18bbf73d5e31273f.jpg

Шоколадні шахи. Це безглузда ідея. :-) Хто їстиме котиків?! Так і буде валятися, твердіти і перетворюватися на неїстівний шоколад :)

котики шоколад шахи.jpg

котики шоколад шахи 2.jpg

А! Ще ж Белгравія була. Від творців "Аббатства Даунтон" та "Позолоченого сторіччя" :)

7dd3276cee9e21550c7f8fa1cdd24bf1.jpg

Ще ж Белгравія була
Так, це я теж побачила в рекомендаціях, але мені здалося, що дивилася.
Добре б було, якби ви ще й писали чи завершений, бо якщо ні, то я не хочу такі.
Ну і попрошу завжди писати слово фільм або серіал, я за цими ключовими шукаю в темі.

486063292_1084767787011996_7784560593751849194_n.jpg

Мене влаштовує, коли сезон повний, усі серії. А скільки ще сезонів придумають - це все як у них з грошима та сценарістами, це процес непередбачуваний. 😊
Зараз очікую як усі серіі першого сезону з'явяться. Є тільки дві...Тоді і подивлюся.

,,Друзі та сусіди,, США

Керуючий хедж-фондом Ендрю Купер переживає розлучення і ганебне звільнення і знаходить досить незвичайний спосіб впоратися зі бідами, що звалилися на нього. Купер починає грабувати будинки своїх сусідів по елітному району Вестмонт-Вілладж і незабаром розуміє, що за розкішними фасадами ховаються небезпечні таємниці, які можуть остаточно зруйнувати його життя.(с)
Відгуки схвальні, але я почекаю....почекаю...😁

Доброго ранку! З добром :кава:

490353104_9753101944749176_4768887036390921967_n.jpg

:D

Мене влаштовує, коли сезон повний, усі серії. А скільки ще сезонів придумають - це все як у них з грошима та сценарістами, це процес непередбачуваний. 😊
Згодна. Вчора додивилася Портрет вбивці, 3 сезон. З таком кінцем зрозуміло, що повинен бути 4.
Все в цьому серіалі добре. Тільки отой Берні... Ну що це таке - типа такий крутий дідуган-мачо, всім пики б'є, стільцем катує, але в кадрі ледве ноги тягае, ну вже знімали б його до пояса, чи що :D

Ось ще один анонс. Чекаю увесь сезон. Гай Річчі презентує новенький серіал ,,Гастерленд,,. У ролях зірки -Пірс Броснан та Хелен Міррей.
,,Лондонські кримінальні боси Конрад та Мейв Харрігани стоять на чолі потужної імперії, яку побудували ціною крові та зрад. Але тепер їхній світ руйнується під натиском нового суперника — амбітного синдикату, готового на все заради влади. У відчайдушній спробі зберегти контроль над ситуацією Харрігани звертаються до свого вірного, але жорстокого фіксера Гаррі да Соузе, який майстерно усуває будь-які погрози. Проте з кожним кроком ситуація стає дедалі складнішою, а кордони між союзниками та ворогами стираються, і незабаром Гаррі постає перед складним вибором: зберегти вірність сім'ї чи піти власним шляхом.,,(с)
Тільки пару серій виклали...

Тобто влаштовує, якщо сезон завершиться на найцікавішому і продовження буде через 5 років або взагалі не буде? А я від цього відчуває розчарування :)

Тобто влаштовує, якщо сезон завершиться на найцікавішому і продовження буде через 5 років або взагалі не буде? А я від цього відчуває розчарування :)
Мені це не розчаровує. Тім більш, що серіали (навіть закінчені) все одне закінчуються якось так, що можна вигадати продовження:) От як з цім Портретом вбивці - усі попередні справи закрити, але в останньому кадрі героїня сіла не в ту машину - тобто продовження може бути. А може й не бути:)
Чи серіал "Річер" (детективні історії про колишнього слідчого військової прокуратури з мордобієм, стріляниною, тощо) - кожний сезон окрема історія. І не важливо буде продовження чи ні:)

Останнє редагування:
У ковід багато які серіали стали на паузу з продовженням. Є ще таке, як бунти сценарістів і теж все на паузі. 😁
Я відношуся до цього без радості, так, але це ж ще й грошова політика, коли платні підписки на Нетфлікс и т.п. Треба людей тримати на гачку. 😊
Я то дивлюся безплатно. У ,,кінокрадіів,, там ім подібним сайтам. Тому що маю, то маю. 😁

Мені це не розчаровує. Тім більш, що серіали (навіть закінчені) все одне закінчуються якось так, що можна вигадати продовження:) От як з цім Портретом вбивці - усі попередні справи закрити, але в останньому кадрі героїня сіла не в ту машину - тобто продовження може бути. А може й не бути:)
Чи серіал "Річер" (детективні історії про колишнього слідчого військової прокуратури з мордобієм, стріляниною, тощо) - кожний сезон окрема історія. І не важливо буде продовження чи ні:)
Я згодна, що є й такі, де сезон має завершення історії, але багато таких, що просто розповідь рветься, і заздалегідь же не знаєш як воно буде, це хіба що читати коменти в надії щось зрозуміти.
Он як з тією Сотнею я намучилася. Чекаєш її кожного року, а вона ще й завершилася аби як.

І не подивилася б на шикарні сукні, капелюшки, будинки?! Чекати на усе це ще 5 років?! Ну ні :) Я особисто хочу прямо зараз дивитися.. Хто знає, що буде через 5 років.. Життя коротке і треба жити прямо зараз, не відкладаючи на потім. ІМХО. :кава:

Назад
Зверху Знизу