Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Знайшла прийнятний голос. Шкода, що в нього мало книг, і лише одна, що мене зацікавила.Тут дивилася? Я декілька спробувала слухати - є більш чи менш приємні голоси..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Можна швидкість самостійно обирати. Я теж деяких чтеців ставлю на 1.25 швидкість, або навпаки, на 0,8-0,9.Чую, що багато хто з авторів надто швидко читає.
Вже почали робити читалки, де книги озвучує ШІ. Вісім голосів на вибір. Це в Гуглплей. Я ще не пробувала, бо є що слухати. Однак буває так, що 3 книги в серії озвучені, а остання ні, так от спробую "самостійно" озвучити, якщо таке трапитьсяХоча, звісно, хотілося б знайти ідеальний голос.
Дивовижна картина: така купа котів на одне малесеньке дерево!На вулиці коти займають домінуючі позиції - сидять на деревах, парканчиках та лавках.
А це не впливає на... все? Адже тут справа не в тому, що не встигаєш почути, а в інтонаціях. Бо тоді ж інші будуть занадто повільні. А тембр від того нижчий стає?Можна швидкість самостійно обирати. Я теж деяких чтеців ставлю на 1.25 швидкість, або навпаки, на 0,8-0,9.
А я щойно хотіла вам запропонувати розвагу. І тут таке читаюостання ні, так от спробую "самостійно" озвучити, якщо таке трапитьсяДещо бентежить, що там буде з наголосами.
Спробувала почитати для розминки Террі Пратчетта "Кіт без прикрас" вголос. Так я ж реготала кожну мить, ну як таке читати? Не розумію, як це читають професійні чтеціА я щойно хотіла вам запропонувати розвагу. І тут таке читаю
Розвага: усі читаємо якийсь уривок. Виразно! Так, як хотіли б чути від чтеця ))) Можно рос, якщо укр складно.
Але як його сюди завантажити?
В тебе такий гарний голос! Я не очікувала.Спробувала почитати для розминки Террі Пратчетта "Кіт без прикрас" вголос. Так я ж реготала кожну мить, ну як таке читати? Не розумію, як це читають професійні чтеці![]()
Я тобі відправила голосове повідомлення на тг. Не без огріхів, пару-тройку разів схибила. Ну і серйозно читати не вдалосяА я щойно хотіла вам запропонувати розвагу. І тут таке читаю
Розвага: усі читаємо якийсь уривок. Виразно! Так, як хотіли б чути від чтеця ))) Можно рос, якщо укр складно.
Але як його сюди завантажити?
Ого, не очікувала таку високу оцінку, дякуюВ тебе такий гарний голос! Я не очікувала.
В мене голос некрасивий. Але читати виразно я можу. А в тебе і красивий, і виразний.
Я пам'ятаю той коротенький відривок, коли ти хотіла записати якійсь вірш і збилася. "Некрасивий" - це ти занадто до себе сувораВ мене голос некрасивий. Але читати виразно я можу.
Ну, не те щоб некрасивий. Але для читання не годиться. Зависокий і французький прононсЯ пам'ятаю той коротенький відривок, коли ти хотіла записати якійсь вірш і збилася. "Некрасивий" - це ти занадто до себе сувора![]()