Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
У мене цього року якась дострокова МаслянаЗакуповуємо борошно, якщо скінчилось, - Масницю 2025 року Україна відзначить із 24 лютого до 2 березня
А де можна про це побачити, прочитати? Є сайт чи у ФБ, чи ще десь?Сьогодні відправили на презентацію книги Ніни Супруненко. Теж довелося писати, я це так не люблю. Люди сидять виступ слухають, а я то фоткаю, то прізвища з регаліями учасників записую...
P.S. Пташку не упізнала, зрозуміла лише коли її позивний назвали.
Мій текст не вартий уваги, я ж не журналіст. Але гадаю, що скоро десь відео з'явиться, бо там і знімальні групи були з усіх боків, - ну, звісно, бо ж хар.адміністрація була присутня.А де можна про це побачити, прочитати? Є сайт чи у ФБ, чи ще десь?
😊
Ну хоч ми взнали, що відбувається у культурному житті міста. 😊 Цікаво жеж.Мій текст не вартий уваги, я ж не журналіст. Але гадаю, що скоро десь відео з'явиться, бо там і знімальні групи були з усіх боків, - ну, звісно, бо ж хар.адміністрація була присутня.
Ну якщо вам цікаві подробиці, то можу текст дати, але він доволі сухий, просто перелік дій.Ну хоч ми взнали, що відбувається у культурному житті міста. 😊 Цікаво жеж.
Я от писала у іншій темі, що колись так купила книжку Ганни Гін (до цього тільки знала, що вона журналіст). І також була місцева адміністрація, бо спонсор таких акцій. 😊
Наразі всі ми мучениці...Дякую. Не знала ))
Пам'ятаю лише про 18 травня, бо там великомучениця Ірина, а в інші дні - не великомучениці ))
Дякую за інформацію!Ну якщо вам цікаві подробиці, то можу текст дати, але він доволі сухий, просто перелік дій.
21 лютого в Арт-сховищі "Культура" відбулася презентація книги "Лютнева лють -2" Ніни Супруненко - української поетеси, членкині Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України, Заслуженої діячки мистецтв України, яка багато років жила у нашому місті.
Захід було проведено під патронацією Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, який свого часу очолювала пані Ніна.
У залі зібралися представники адміністрації, друзі поетеси та всі охочі. На жаль, сама авторка була присутня лише онлайн, але це не завадило двосторонньому спілкуванню.
Пані Ніну привітали депутат Олександр Скорик та Ірина Донцова-Зеленська - голова громадської організації "Захист заради Перемоги". Культагітбригада цієї організації підготувала цікаву, сповнену почуттями програму.
Нам цікаві. Бо моє культурне життя зараз пасивне. Тобто тільки через новиниНу якщо вам цікаві подробиці,
Я до вас на сторінку заходила тоді, лайкнула, бо дуже щемний цей вірш, "Немає покоління без війни.."Ну якщо вам цікаві подробиці, то можу текст дати
Ввечері бачу таку картинку.Відкрий ніч з тією пляшкою (дата на 2025 рік. Жартівливе свято відзначають в останню суботу лютого)
А от мене, на подив, він не торкає. Взагалі емоцій не викликає. Розумію, що слова такі, що мало б, але чомусь так. І на сцені його прочитали погано.дуже щемний цей вірш, "Немає покоління без війни.."
Згодна. Ваші пиріжки іноді більш у ціль потрапляють, хоча я розумію ідею та почуття вірша. Сама я б так не склала, то й рада, що творча людина рифмує нашу біль...А от мене, на подив, він не торкає. Взагалі емоцій не викликає. Розумію, що слова такі, що мало б, але чомусь так. І на сцені його прочитали погано.
Загалом, якби я розповіла просто про свої враження від того заходу, то текст був би набагато менш позитивним.