Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 15:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
Я так розумію, фільми про вампирів ти дивишся :) Чи дивилася "Впусти мене", теж про 12-річну вампирицю? :зуби:

Ще на тему 12-річних, але не вампириць, просто крутих дівчат - колись сподобалася Вбивашка :)
Я не дуже западаю на вампірячі пригоди, жахи чи зомбі. 😁
Фєнтезі та містика , с інтригою - це ще якось-такось.
Стівена Кінга краще почитати , більше задоволення. 😊

Я не дуже западаю на вампірячі пригоди, жахи чи зомбі. 😁
Ненавиджу фільми про зомбі :ніні: Ніякого естетичного задоволення, на відміну від красивих вампирчиків :-)
Стівена Кінга краще почитати , більше задоволення. 😊
Що у нього, наприклад? :)

Пробувала читати Кінга багато разів. Занадто страшно для мене. :ги: Сподобалася тільки "Мертва зона", ну як сподобалася.. Теж були такі моменти, яких хотілося б "розвидіти".
Останнє, що пробувала читати - "Темна вежа".

Пробувала читати Кінга багато разів. Занадто страшно для мене. :ги: Сподобалася тільки "Мертва зона", ну як сподобалася.. Теж були такі моменти, яких хотілося б "розвидіти".
О, ,, Сяйво,, і продовження, ,,Доктор Сон,,
,,Сяйво,, є і фільм, з Джеком Ніколсоном (якщо правильно прізвище написала), жах жахливий!

Щось про бурову де добурилися до чогось незрозумілого. "The rig"
Почитала, про що це. "Шотландська нафтова вежа в Північному морі оповита неприродним туманом, який відрізає їх від зовнішніх комунікацій. Суперечки, виявлені у тумані, викликають у інфікованих членів екіпажу зміни у поведінці. Після вивчення суперечки вчений на борту нафтової вежі підозрює, що з дна океану був випущений древній паразит."
Чомусь нагадало північний морський ужастик "Террор", про експедицію 1845 року на кораблях "Террор" та "Еребус", дивилися з тобою :) Я ще читала книгу Дена Сіммонса, по якій серіал поставили.

террор.jpg

Ненавиджу фільми про зомбі :ніні: Ніякого естетичного задоволення, на відміну від красивих вампирчиків :-)

"Побіг з Шоушенка" це також Кінг. Той випадок коли знято буквально по тексту. А у екранізацій Кінга з цім погано. Колись читала інтерв'ю з ним, він сказав, що його діло писати, а як режисер зніматиме кіно його не турбує - режисер так бачить:D
Темну вежу прочитала усю. Перши книги навіть не один раз:)

Почитала, про що це. "Шотландська нафтова вежа в Північному морі оповита неприродним туманом, який відрізає їх від зовнішніх комунікацій. Суперечки, виявлені у тумані, викликають у інфікованих членів екіпажу зміни у поведінці. Після вивчення суперечки вчений на борту нафтової вежі підозрює, що з дна океану був випущений древній паразит."
Чомусь нагадало північний морський ужастик "Террор", про експедицію 1845 року на кораблях "Террор" та "Еребус", дивилися з тобою :) Я ще читала книгу Дена Сіммонса, по якій серіал поставили.

террор.jpg
Ні-ні. До Террора це не дотягує аж ніяк! Такє, проходне

"Побіг з Шоушенка" це також Кінг. Той випадок коли знято буквально по тексту. А у екранізацій Кінга з цім погано. Колись читала інтерв'ю з ним, він сказав, що його діло писати, а як режисер зніматиме кіно його не турбує - режисер так бачить:D
Темну вежу прочитала усю. Перши книги навіть не один раз:)
,,Зелена міля ,, та ,,Худеющий,, ( не знаю, як це слово перекласти) - теж добротні екранізації, режисери люблять його твори. 😊

Доброго ранку, добра до сніданку! :кава:

477025641_9379760528749988_7883558447806350044_n.jpg

Сьогодні день герба України :україна:

images.jpg

Це той самий котик, у якого на обличчі позначено місце для баночки паштету :їжа:

котик місце від баночки паштету.jpg

Хто король? Гаррі король:D

Dw2IFEV09kcHVf1TR7Grp6au9AD9l7jM3aHz4w7UC77ukbmud98i9teBeEKbF9zZNVUCUsT47NGwc2FSeEg2qa7jtXd4M...jpeg

Хто король? Гаррі король:D

Який гарнюсик! :любов: (передивилася кільканадцять разів :)) Один білий вусик має :) А як прикольно пальці розчепірює і пазурі випускає :любов:

Кавоангели летять на допомогу тим, хто встав, але не прокинувся :) :кава:
кава_ крила.jpg

D1%84%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%84%D0%B5-8806445.gif

Назад
Зверху Знизу