Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Олександр Олійник
неспішність раджу вам і спокій
вже вкотре твердить психіатр
гнат посміхається киває
неспішно дістає тесак
Geronimo![]()
О, це вони можутьКотяча йога.
😄
В принципі, в сайєнтології нема нічого страшного...Він з тих, як їх, сайентолог. 😊
Ну я ж так і сказала - з дзен-буддизмупочнемо з того, що Хабард свої думки теж не з вакуума діставвсе вже було
То я викладала фото кішки та її синочка-переростка😀Ірина, а у тебе ж два коте? Окрім Мурзієтти ще хтось є немовби.Як вони ладять одне з одним?
Моталися у перші дні , як і E.N , чим усіх годувати, та що Мурзієтті у лоточок насипати.Це чудово. Важкі часи легше переносяться з коте. Вони дуже морально допомогають.![]()
Ніколь Кідман та друга жінка Круза спочатку також так думали. 😁В принципі, в сайєнтології нема нічого страшного...![]()
Та то він сам по собі такий став, без усілякої саєнтологіїНарцис-аб'юзер - потім так казали.
Не бачила. Я Круза з "Інтерв'ю з вампіром" знаю. Ох і крутезний фільмфільм Коктейль може хто пам'ятає - зайка . 😁
Нє, ну на шубу трохи не вистачало (((Я коханій подарував смачну шоколадку. Дві.
Це чудово. Важкі часи легше переносяться з коте. Вони дуже морально допомогають.![]()