Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 15:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
Капець, мене співробітниця роздратувала 🤬 Новини їй нормальні, скоро мир, путлер те, що забрав - ото і все, більше не нападатиме і нічого не забере. І посперечатися з нею не змогла, бо на електричку пішла. Курка тупа.

тих хто не зрозумів глибини проблеми.
Мені дивно, що хтось може не розуміти. Скоріш за все, ці люди самі собі брешуть, бо такий варіант обіцяє мир. Хоча їх можна зрозуміти. Але одна справа - погодитися, що уступаєш перед силою, а інша - заплющувати очі на проблеми і кричати, що все буде добре.

звісно це стосується вже зрілого віку
До чого тут вік? Не будьте зверхніми до старших - колись і Ви постарієте :(

Капець, мене співробітниця роздратувала 🤬 Новини їй нормальні, скоро мир, путлер те, що забрав - ото і все, більше не нападатиме і нічого не забере. І посперечатися з нею не змогла, бо на електричку пішла. Курка тупа.
Деякі люди прибивають у впевненості, що війна це щось на кшталт бійки двір на двір. У тому сенсі, що ось прийде зараз Микола з 8-б з тренування і бійка скінчиться. Не витрачай себе на це. Нам ще буде потрібний емоційний ресурс

доречі, це одне з фундаментальних властивостей способу мислення: "трєтєйскій судья" звідки релігія та інші прояви слабкості зріють :)
вибір насправді не дуже: або зробити вигляд шо мене особисто нічого не хвилює або чекати на третійського
Пропонуєш набити той співробітниці Іронії макітру? Як третій варіант :D

мені наразі 55
у 2023 році я свому родичу читав лекції "о врєдє курєнія" про те, що (йому на той час 87 років було) що не треба у полі зору тримати безліч дрібниць, з якими мозок вже не може нормально ладнати. тобто "шо старе шо мале" -- логічно було б як немовля із крупними яскравими іграшками -- так і старі -- іграшки інші, але яскраві, доволі значущі. решту можна делегувати тим хто молодші.
але додумався до цього вперше, звісно це доволі іржава думка, потребує уточнень...

але ж там царювала думка на кшталт "хочеш сделать харашо? сделай эй си ди си" я у той же спосіб думаю. такшо, це більш у дзеркало подивився :)
Мені позавчора виповнилося 61. Мозок, як і все інше в нашому організмі, потребує постійних тренувань. На запам'ятовування, на логіку. Інакше не буде різниці меж малим та старим, на жаль. Навіть мілка моторика допомагає, що використовують у деяких інтернатах для людей похилого віку.
Навіть та співробітниця, можливо, не недалека, а через постійний стрес її мозок страдає від спазмів судин (нестачі кисню), що погано позначається на розумових здібностях.

Не витрачай себе на це
Так. Просто це було неочікувано для мене. Ну тобто я не думала що вона тупа аж настільки. Після того як людина уперто твердить "більше не нападе", можна сміливо її викреслювати (хотіла сказати "із кола спілкування", але я з нею і так майже не спілкувалася", бо вона нецікава).

Пропонуєш набити той співробітниці Іронії макітру? Як третій варіант :D
В мене було таке бажання :угу: Я так розізлилася, що навіть і зараз хочеться когось побити. І розізлилася (авторедактор чомусь підкреслює і виправляє це слово) не через її думку, а тому що вона намагалася мене переконати безапеляційним тоном, я б сказала - фанатично. Саме через це я назвала її тупою. Що навіть думки не допускає, що може бути інакше.

В мене було таке бажання :угу: Я так розізлилася, що навіть і зараз хочеться когось побити. І розізлилася (авторедактор чомусь підкреслює і виправляє це слово) не через її думку, а тому що вона намагалася мене переконати безапеляційним тоном, я б сказала - фанатично. Саме через це я назвала її тупою. Що навіть думки не допускає, що може бути інакше.
Я так розумію, що ти зараз в електричці? Прошу, нікого там не бий! :)

Навіть та співробітниця, можливо, не недалека, а через постійний стрес її мозок страдає від спазмів судин (нестачі кисню), що погано позначається на розумових здібностях.
Це мій мозок страждає від нестачі кисню, а вона по життю взагалі флегматик. Не те щоб її ніщо не турбувало, але вона ще до війни була така спокійна, що це аж дратувало. Ну і зараз не дуже емоційна. Людина, яку мало що цікавить у житті. Філолог, який пише з купою помилок. Думаю, цього досить, щоб скласти уявлення.

Це мій мозок страждає від нестачі кисню, а вона по життю взагалі флегматик. Не те щоб її ніщо не турбувало, але вона ще до війни була така спокійна, що це аж дратувало. Ну і зараз не дуже емоційна. Людина, яку мало що цікавить у житті. Філолог, який пише з купою помилок. Думаю, цього досить, щоб скласти уявлення.
Як холерик холерику скажу, Вам, як естраверту (як я Вас бачу), треба зняти стрес прасуванням вручну якоїсь великої речі або прибиранні житла, вкласти в це весь негатив, бо бити тарілки наразі дорого! :)

Як холерик холерику скажу, Вам, як естраверту (як я Вас бачу), треба зняти стрес прасуванням вручну якоїсь великої речі або прибиранні житла, вкласти в це весь негатив, бо бити тарілки наразі дорого! :)
Я тарілки не б'ю, мені їх шкода, і не навчена так поводитися. А прасувати зараз не можу, я в електричці :-)

це все сторони однієї медалі, все що ми зараз обговорюємо схоже на намагання (наприклад) пояснити словами поведінку функції що вона є рішенням діференційного рівняння другого порядку
Це тому, що в психології треба починати з рівняння з одним невідомим та поступово переходити до диференційних рівнянь другого поряку.

Останнє редагування:
це все сторони однієї медалі, все що ми зараз обговорюємо схоже на намагання (наприклад) пояснити словами поведінку функції що вона є рішенням діференційного рівняння другого порядку
ОБоже111(с)

Назад
Зверху Знизу