Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Несіть у Мікро!Ось такий пиріжок вийшов о 3-й ночі:
як віє вітер над полями
згори ллє сонця світлограй
то я блукаю тими днями
щоб на роботу не ходить
Що скажете?
Я так зрозумів (не одразу), що несмак читати нецензурні книжки.Бачу, ти лайкнув вірш. Поясни, будь ласка, я не зрозуміла жарт 😐
у василя температура
зникають запахи й смаки
почав читати нецензурні
книжки
©️ колюх
А звідки ти знала о 3-й ночі, що сьогодні буде саме такий день?Ось такий пиріжок вийшов о 3-й ночі:
як віє вітер над полями
згори ллє сонця світлограй
то я блукаю тими днями
щоб на роботу не ходить
Що скажете?
Оце вийшло навздогін (на жаль не пиріжок, але щиро):Несіть у Мікро!![]()
А! Щось я останнім часом почала не наздоганяти. Хоча воно могло б бути оформлене краще.Я так зрозумів (не одразу), що несмак читати нецензурні книжки.
Чесно кажучи, я його слухала-слухала, а коли вже хвилина до кінця лишилася, перемотала, але і там не почула щось такого. Мабуть саме той момент упустила ))А ти слухала процитований кінець відео?
Це можна в комент дописати до вашого вірша в мікро.Оце вийшло навздогін (на жаль не пиріжок, але щиро):
на мене нападає муза
та силує мене творить
немов жестока та медуза
що людям тіло кам'янить
кажу я музі прилітай-но
до мене вдень а не вночі
або віддай мені негайно
ти від поезії ключі
На превеликий жаль вона не повелась...
У нас добрі пиріжкиЛюди добрі, а якщо ваші пиріжки оживуть? 😊
О! Дамський детективЗнайшла нову британську стрічку . Там є кіт, є письменниця детективов, і є несподіванка, та ще й яка, з її музою, м'яко кажучі. 😊
,,Аргайл,,.
,,Еллі Конвей — успішна письменниця шпигунських романів, яка веде замкнутий спосіб життя, воліючи проводити вільний час зі своїм котом Алфі. Вирушаючи в подорож поїздом, щоб відвідати маму, Еллі зустрічає Ейдена, який представляється шанувальником її творчості, але насправді є справжнім шпигуном. Коли на письменницю відбувається замах у поїзді, Ейден приходить на допомогу, а Еллі несподівано з'ясовує, що за нею полює могутня організація «Дивізіон», оскільки її книги дуже нагадують деталі реальних шпигунських операцій...''(с)
А муза надійна, не відьмача? 😊У нас добрі пиріжки)
Та ми ж до своїх зі всім відьмачим добром! А чужих нехай пранці з'їдятьА муза надійна, не ведьмача? 😊