Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Та мабуть так би тоді і спитали. Хоча.. Справді, чи може кастрований кіт вже не вважатися самцем?
'Крім назв осіб і деяких тварин, що (хоч і не послідовно) мають чоловічий або жіночий рід за
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(син, батько, баран, джура; дочка, мати, акторка, телиця) приналежність іменників до родів умотивована значенням...' [
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.]
Можливо, з втратою статевих органів тварини не вважаються самцями або самками.

• 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
А у вас є котик чи інші тваринки?
Були... Наразі я не можу цього собі дозволити, бо якщо зі мною щось станеться, за твариною нікому буде доглядати. А я не хочу, щоб член моєї родини опинився на вулиці.

Любителька митися. :кіт: :качка:

Випадково потрапила у пости 1-річної давнини :) Лена, ми тоді цілий місяць прикалувалися з неандертальців :)

А ось жіночка вирушила до минулого за шаблезубим котиком

OIG97875.jpg

Лена, а що зі скандинавського нуару ти зараз дивишся? :)

Ось би ти подивилася 1 сезон "Великої маленької брехні". Мені дуже цікаво, чи здогадалася б ти по різним підказкам, кого ж там вбили! :) Я ось не здогадувалася до останньої серії. Добре заморочили голову! :-)
Такий собі саспенс нагнітається весь фільм, купа різноманітних гілок, куди відволікається увага :ги:

Лена, а що зі скандинавського нуару ти зараз дивишся? :)

Ось би ти подивилася 1 сезон "Великої маленької брехні". Мені дуже цікаво, чи здогадалася б ти по різним підказкам, кого ж там вбили! :) Я ось не здогадувалася до останньої серії. Добре заморочили голову! :-)
Такий собі саспенс нагнітається весь фільм, купа різноманітних гілок, куди відволікається увага :ги:
Я зараз Уілла Трента дивлюся. У мене тількі що стався культурний шок. Там одна героїня з неголеними пахвами!!! :D

Останнє редагування:
Були... Наразі я не можу цього собі дозволити, бо якщо зі мною щось станеться, за твариною нікому буде доглядати. А я не хочу, щоб член моєї родини опинився на вулиці.
Розкажіть хто був. Я теж поки що безкотовая, але коли-небудь планую. Цієї зими от прямо так була налаштована, що взяла б, якби трапилося таке, як хочу. Тобто двічі вже хотіла, але запізнилася, їх забрали.
А зараз вже інші турботи, тож поки що це бажання відсунула на потім :)

Screenshot_20250211-193052.jpg

До речі, щодо:
за твариною нікому буде доглядати

Кілька днів тому в одній харківській групі бачила фото котика, якого волонтерка пропонувала забрати. Чорний, десь рік. Один хлопець з групи хотів забрати, дзвонив. Не віддала! Бо сам живе. Він казав волонтерці, що знятий з обліку, кіт сам не залишиться. Все одно не віддала, отака відповідальна.
До речі, з цього приводу в групі зчинився движ: одна дівчина сказала, що навіть готова фіктивно вийти заміж за цього хлопця, щоб йому кота віддали :) В групі ще кілька днів прикалувалися на цю тему.
Мені сподобалася ідея: шлюб заради кота! :любов: :-)

-- тю, а шо?!
-- та...то просто єго стул...
:угу:
Ага, був і анек подібний.
- Чого ваш кіт(собака) так злісно на мене дивиться?!
- Він завжди так дивиться, якщо хтось їсть з його миски..

Читаю про наш конкурс малюнків 20.02.23. (боже, вже 2 роки пройшли.. ) Нажаль, самі малюнки щезли при черговому покращенню форума. Тільки описи залишилися, хто що малював. Однак навіть перечитати приємно: как завжди на конкурсах, весела метушня. ❤️‍🔥
https://www.kharkovforum.com/thread...i-ukrajinska.4972582/page-10965#post-71092582

Є опис :D
Злий кролик спостерігав із кущів як до дітей на пляжі підбирається підозрілий тип із бородою. Кролику це не сподобалося. Він подав знак своєму напарнику крокодилові бути напоготові. Це було зайвим. Крокодил напоготові був завжди.
Вони мали доказ - кросівок. І це не залишало типу шансів.
Але негідник щось запідозрив і вирішив поїхати потягом, але потяг застряг біля безіменної станції! Це було страшно, тому що головний равлик цієї місцевості вирішив використовувати втікача для скидання зайвого муцина...
Нещасний кинувся в річку до ріб.... Дальша його доля нагадувала чистий лист у клитинку з самотньою крапкою...
:D

Назад
Зверху Знизу