Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Мати Василева!Я додивилася - там ще позаду вашого татка, на землі, щось таке зубате як крокодил!
Орел на це заслуговує!Лено, бачу, ти поставила фотці клас, а потім згадала, що я тобі поставила лав, то змінила теж на лавЯ, якщо що, поставила лав зебрі. Красива зебра
А ти мабуть поставила лав орлу
![]()
У неї ще й пташка
У вас хоч була опція не прийняти подарунок. А наша на дачі ризикувати не стала, а одразу запхала труп під кровать. Знайшли ми його значно пізніше, по запаху.Нам колись дуже давно, в Харкові на старих халупах киця на вечерю голуба притащила. Дуже образилася, що ми подарунок на прийняли.
Два тижні зі мною не розмовляла.
Ви не розумієте - це на свята!У вас хоч була опція не прийняти подарунок. А наша на дачі ризикувати не стала, а одразу запхала труп під кровать. Знайшли ми його значно пізніше, по запаху.
Потім вона ще кілька разів з кротами таку схему прокручувала.
О, зручно, можна по крамницях за важким його ганятиТе, що ми бачили у фільмах, стає реальністю. Приєднають до штучного інтелекту, і ось тобі "супутник життя".![]()
Прийде нав'ючений сумками та кульками, поскидає біля входу і вголос ,,Борщику!,,😊О, зручно, можна по крамницях за важким його ганяти![]()
Ну таки вже є у асортиментіПрийде нав'ючений сумками та кульками, поскидає біля входу і вголос ,,Борщику!,,😊
Лено, я там в Мікро написала тобі про нечітку риму. Ось тут можна пошукатиНу таки вже є у асортименті![]()
Видалила поки що. Поки шукаю рими та наголосиЛено, я там в Мікро написала тобі про нечітку риму. Ось тут можна пошукати
"БОРЩУ — РИМУВАННЯ | Горох — українські словники"⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Хоча там теж не всі чіткі. До борщу мало римНаприклад, борщу-плечу не рима.