Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
В мене Став останнім часом добре набирає лайки, десь 40+ майже стабільно. І на минулому тижні на 30-40 лайків було чимало віршів. Навіть у Аху, якого зазвичай погано лайкаютьА щодо віршів - навіть у вірша іронічної зараз мало лайків. Може ще набіжать. Хз що з цим робити. Якщо постити справді найкращі з Мікро, то тоді буде самий колюх. В інших не лише менше контенту, а й є сумніви щодо боянистості та якості.
Може треба перерву зробити?![]()
Важко сказати від чого це залежитьВ мене Став останнім часом добре набирає лайки, десь 40+ майже стабільно. І на минулому тижні на 30-40 лайків було чимало віршів. Навіть у Аху, якого зазвичай погано лайкають
Та я теж не завжди розумію. Мені дуже подобались Похабичеві, особливо другий, про м'який гумор. А народу не дуже.Важко сказати від чого це залежитьДень на день не припадає.
Може ти і мої будеш сама відбирати? Бо я не розумію які зайдуть.
Ну омномном такий вираз, що де завгодно міг бути. Це ж не цей автор вигадав, воно було.А просто з омномном пригадуєш?
Мені здається, я і в рос бачила, і нас було.
Ну зараз однозначно спад.Хоча зараз подивилась - вже більш-менш наставили і Кейку, і Похабичу. Але не одразу. І все одно це не ті цифри, на які я сподівалась від топових авторів
Так, було. Просто не хотілося б знову нарватися на боян. У Пирожках без границ не знайшла, у нашій тежНу омномном такий вираз, що де завгодно міг бути. Це ж не цей автор вигадав, воно було.
Можу в поеторії глянути, але пізніше
Було б ще краще, якби не просто "від напруги", а від чогось більш цікавого. Тільки я не знаю, від чого ) Чи побачив щось, чи робив щось, хз. Не знаюу гната від напруги очі
зненацька випали з очниць
піймав аж коло теплотраси
орієнтуючись на слух
Так, була така думка, але я вирішила її не розвивати, побоюючись загубити хвилю. Ось зараз тепер можна подумати.Було б ще краще, якби не просто "від напруги", а від чогось більш цікавого. Тільки я не знаю, від чого ) Чи побачив щось, чи робив щось, хз. Не знаю
Від краси. Але краса не влазить.Так, була така думка, але я вирішила її не розвивати, побоюючись загубити хвилю. Ось зараз тепер можна подумати.
А тут зрозуміло, що вони всі озирнулися?хтось раптом вигукнув геннадій
геннадій озирнувся і
із жахом зрозумів навколо
ще двадцять п'ять генадіїв
Зрозуміло. Але мені чогось не и вистачає ) Хочеться ще якось закрутитиА тут зрозуміло, що вони всі озирнулися?
від галиної вроди очіВиявляється, красота теж є.
від красоти у гната очі
зненацька випали з очниць
піймав аж коло теплотраси
орієнтуючись на слух