Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Трясця...мені треба у шафі прибрати. Дуже треба. Вчора мене вистачило тільки на поличку для взуття ...Ось думаю, що б це значило..
Може, це щось типу "йшла 5-та година прибирання у шафі"? Знайшла весільну сукню, випрала.. Або це не весільна, а танцювальна. Балетна пачка, танцювальний гурток у школі..
![]()
Та може люди не в курсі, як цій окрас назвати? Британці бувають колор пойнт. Але там таке фото що більше на креветку схожеНе можу повірити, що цим хотіли когось розвести. Більше схоже на "по приколу"![]()
Ти лише на окрас звернула увагу? ))Та може люди не в курсі, як цій окрас назвати? Британці бувають колор пойнт. Але там таке фото що більше на креветку схоже))
Пішла передивилася. Сиамский британец амеріканський керл. Три в одномуТи лише на окрас звернула увагу? ))
Так! Така ціна за ексклюзив! А ще він обурений та уснийПішла передивилася. Сиамский британец амеріканський керл. Три в одному1500 долярів! Та вони уху їли!
![]()
Вибач, не дійшлаЛено, ти там що робиш? У нас флешмоб гуде![]()