Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Частково згодна. Але зараз це для мене болюче питання, бо хотіла б, щоб російського було якнайменше в моєму житті. А тут я сама його просуваю.Навіть не буду цитувати повністю, бо не згодна.Не має значення, якої національності людина придумала щось, шо ж тепер, ніхто не користуйтеся тим, що хтось придумав?
Наприклад, порох винайшли китайці. Так шо, ніхто б з їхніх ворогів не став би використовувати його і доволили китайцям себе перемогти на цій підставі?Будь-який винахід в будь-якій сфері життя переймають інші народи. Інформополе так діє.
Це не наш жанр, в тому-то й проблема. Те, що пиріжки українські, не робить його нашим. Коротше, я ще не визначилася, але некомфортні відчуття - це вже дзвіночок.Відбувається популярізація жанру "українські пиріжки".
Я взагалі про це забула і сто років не читаю рос.пиріжкові групи, навіть цю, як її.. яка сама не пише, а збирає у себе. Як би ти час від часу про це не нагадувала, я б остаточно забула про те, звідки ростуть ноги у пиріжків.Це не наш жанр, в тому-то й проблема.
Ти взагалі багато до чого легко ставишся, тож зрозуміло, що таке питання тебе точно не хвилюватимеЯ взагалі про це забула і сто років не читаю рос.пиріжкові групи, навіть цю, як її.. яка сама не пише, а збирає у себе. Як би ти час від часу про це не нагадувала, я б остаточно забула про те, звідки ростуть ноги у пиріжків.![]()
Я вірю — буде незабаромСір і Лена! Пропоную провести експеримент у темі. Давайте спробуємо писати дотепні чотири вірші з неочікуваним четвертим рядком, а також основані на грі слів та абсурдні. Подивимося чи здатні ми на це, і подивимося як будуть сприйматися. Для мене це точно буде зараз важко.
Писати пропоную не сьогодні, а коли буде бажання.
Айвазовський вірмен з царської Росії, Малевич єврей з царської Росії. Якщо би їм повідомили шо потім вони стануть великими українцями вони би здивувались мабуть.Айвазовського, Малевича. Хай забирають.
Ок, Україна була частиною царської росії, отже всі хто народився в той час на її території - автоматично з царської росії. А пізніше - з радянської росії. Вітаю, ми прийшли до висновку, що українців не існує взагалі. Путін аплодуватиме стоячи.Айвазовський вірмен з царської Росії, Малевич єврей з царської Росії. Якщо би їм повідомили шо потім вони стануть великими українцями вони би здивувались мабуть.
От вмієш ти з ранку придати людині бадьоростиСір і Лена! Пропоную провести експеримент у темі. Давайте спробуємо писати дотепні чотири вірші з неочікуваним четвертим рядком, а також основані на грі слів та абсурдні. Подивимося чи здатні ми на це, і подивимося як будуть сприйматися. Для мене це точно буде зараз важко.
Писати пропоную не сьогодні, а коли буде бажання.
Нехай буде в рахунок репараційЦе не наш жанр, в тому-то й проблема.
А я не знаю. В принципі, в твоїх словах про загальну працю щось є, я під таким ракурсом не розглядала. Перші пиріжки вигадав росіянин, але зараз вони не такі, як перші. Втім, тут питання хто був в тому колективі, який довів вірші до того вигляду, які вони зараз. Якщо різні національності, то я згодна - це загальний внесок.Ми ж весь цей час мабуть свиням хвости крутили, поки кацапи придумували пиріжки.
Чого там не потрібна, я ж не маю на меті знищити ВДо речі, в мене готовий сайт.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Але я так розумію, що та кацапщина вже нікому потрібна... (
Я ж не за те, що то їхнє, і ми не можемо використовувати. А за те, що це має такий вигляд: які молодці росіяни, що створили такий чудовий жанр. Але якщо від самого початку це була праця не тільки росіян, тоді норм. Хоча, якщо я це сприймала інакше, то і інші теж так можуть. З іншого боку, це мало кого турбує так, як мене.Нехай буде в рахунок репарацій![]()
Маріє, чудовий сайт! Мені дуже подобається! ❤️До речі, в мене готовий сайт.