Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Та їй усе можна. Навіть танцювати в "іскажонном віде". Оно сидить, блимає
:D

giphy.gif
 
Так, я й сама дивлюся, що складно і вже не хочеться робити :-) Але можна для початку взяти найпростіше, а потім потроху додавати інгредієнти, в процесі користування. Якщо сподобається, звісно.
Доречі, концентрований відвар трави можна заморожувати кубиками. Вранці дуже добре таким по обличчю пройтися
 
Все зрозуміла, не чіпляюся:D
Та чого там - пиши. А я буду відповідати: знаю, знаю... :-) А може чогось і не знаю. Ось у нас на роботі зараз психологи проводять заняття. То показали вправи для обличчя: рухати усіма м'язами :-) Це щоб зняти напругу: руками-ногами трусити, і всім тілом, і ось так обличчям рухати :-) То крім розслаблення ще корисно для шкіри. Роблю таке зараз :-) Мені десь трохи дзенькає, наче я таке зустрічала колись, але не користувалася і не пам'ятала, так що вже недаремно. :)
 
Ну от - обирала-обирала креми, і пришла до висновку, що треба робити самій. А що, це не так складно: відвар трав (недаремно все літо сушила), ефірні олії, віск, додати вітаміни. Шикарно! Перед використанням додавати сік алое бо читала, що толку від нього у кремах нема, є тільки від свіжого. Спеціально для цього і завела перед війною, але ж мої квіти загинули. Так що треба десь кущ роздобути :)
Ще пишуть, що тваринні жири гарно - з ласки роблять ланолін начебто. Але я тут подумала, що до людини найближча ДНК свині. І у селі смальцем смазують тріщини у коров чи кіз на вимені, чи свої руки. Я пробувала руки мазати, але воно жирне, не всотується. Більше сподобався не смалець, свіжий жир, він менше жирний. А колись спробувала змішувала зі звичайним кремом для рук - оце мені дуже сподобався ефект, і всотується гарно, і пом'якшує добре, і не жирне. Так що його можна теж спробувати додавати.
Тобто з чаями я зав'язала, час братися за крем :-)
косметики рецепт удався
я зрозуміла це сама
коли почав він під'їдати
крема
 
Яка мила. Ніяких губів на пів-обличчя :клас:

читачка_.jpg
 
В мене ідея :)
Ви в курсі, що зараз триває Всеукраїнський тиждень читання поезії? Я робитиму ролик для роботи, де читаю вірш. Пропоную і вам записати себе та виложити сюди. Хто хоче заморочитися, може і ролик зробити :-)
 
Сьогодні близько двох годин записувала вірш, все мені щось не подобалося :-) Ну, нарешті майже те, що хотіла. Але тепер треба обрати музику, виявилося, що це ще гірша справа :рл: вже купу переслухала - все не те. А треба ж ще, щоб без авторських прав, бо фб видаляє.
 
Назад
Зверху Знизу