Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 08:46 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 08:46 Повітряна тривога в Харків.обл.
Крокодил крокує. Не впевнена, чи точно до добра, але від кави до кави :)

OIG3.KLm3lCd.jpg
За мить до :крокодил:

OIG4.w3kqhQLFzMvfsAI.jpg

- Все мені і мені! (с) мультик про дракончика

OIG3.Zv6LYBYvhThu048h.jpg

з ФБ.
Коли зробив кави перед виходом з дому, але єдине, чого тобі хочеться перед виходом - це не виходити :)

:-)

_nc_ohc=1quTXkfktKsAX9bAitj&_nc_ht=scontent-ams4-1.jpg

Насмажила сьогодні сирників. Що може бути краще до кави, ніж сирники? :) Однак зі мною дехто не згоден, і вічно бідкається: сир зіпсувала! Такий був чудовий, свіжий! а ти його смажити! :незрозумію: :-)

Насмажила сьогодні сирників. Що може бути краще до кави, ніж сирники? :) Однак зі мною дехто не згоден, і вічно бідкається: сир зіпсувала! Такий був чудовий, свіжий! а ти його смажити! :незрозумію: :-)
Ці хтось вічно бідкаються. На жаль тиснуть і прикидаються сиротами. А самі шкарпетки на стільцях розвішують та читають у туалеті! :D

читають у туалеті!
У мене була подружка в юності. Як приходила до них додому, її батько завжди сидів в туалеті. Просто у нього там був "робочий кабінет+лаунж" :) Він сидів на унитазі, закритому кришкою. І читав :) Зазвичай газети. Ось не пам'ятаю - чи палив він. Ще б чашечку кави! :-)

При цьому це не через нестачу місця. Трикімнатна квартира, 3 людини. Чого він так робив, незрозуміло. Жінка та донька йому не заважали мати такий бзик :-)

У мене була подружка в юності. Як приходила до них додому, її батько завжди сидів в туалеті. Просто у нього там був "робочий кабінет+лаунж" :) Він сидів на унитазі, закритому кришкою. І читав :) Зазвичай газети. Ось не пам'ятаю - чи палив він. Ще б чашечку кави! :-)
Це, мабуть, такой прояв агорафобії. Нічим іншим бажання забитися в комірчину без вікон я пояснити не можу :D

А від кого ж він ховався.
Вони його пиляли і не давали спокою.
Як не дивно, ні. Що дружина, що донька мали лагідний характер, батька/чоловіка обожнювали, цінили і все йому дозволяли :) Хоче татко кабінет в туалеті - ну гаразд, нехай сидить :-)

Майже дописала. Залишилося закінчення. Сподіваюся завтра допишу, поки муза не улетіла. Але, тьфу-тьфу, непогано йде. Не так як, буває, вимучуєш з себе.

Доброго ранку! Добра!:кава:

OIG1.jpg

IMG_3296.jpeg

Назад
Зверху Знизу