Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Й не кажиЛено, як на тебе легко вплинути![]()
Купувала колись такі, що погано чистяться. Здається, Віденські чи сосиски, чи ковбаски. Ото був єдиний раз, бо не люблю коли погано чистяться. І з оболонкою не їм.Щось типу "мисливських сосисок", вони ще погано чистяться і багато хто їх їсть прямо з оболонкою![]()
Може не яскраву?Щодо до помади, то я теж думаю про темно-рожеву, неброску, вона у мене як домашня йдеПолізла подивитися варіант перекладу "неброская" - пропонує "непомітна". Аж ні, я не маю на увазі непомітну, я маю на увазі неброску! Другий варик - "непогана"
![]()
Очікувала на таке питанняЩо значить домашня? Ти вдома ходиш в помаді?
Дуже подобається Ffleur. Ось тут є "мої-мої" тона. Домашня - 324. Вулична - 330. №№304, 307 теж цілком прийнятні.Може не яскраву?
Цікаво, до чоловіків колись дійде що жінки фарбуються не для них, а для себе та задоволення від процесу?Очікувала на таке питання![]()
Не завжди, - часто. В якості гігієнічної скоріш, щоб не сохли. Трохи торкаюся помадою губів. А взагалі дуже люблю бути нафарбованою, казала вже
Пам'ятаєш, як др.алекс мені на це написав "Що, так все погано?"
(не пам'ятаєш, звісно, то я так, в якості приказки).
Я мала на увазі "не яскрава" як замінник словаДуже подобається Ffleur. Ось тут є "мої-мої" тона. Домашня - 324. Вулична - 330. №№304, 307 теж цілком прийнятні.
![]()
До мене теж не доходитьЦікаво, до чоловіків колись дійде що жінки фарбуються не для них, а для себе та задоволення від процесу?
Також дома можу нафарбуватися, коли хочу![]()
Є. На мейкапеЯ мала на увазі "не яскрава" як замінник слова
Колись такою користувалася. Дуже давно. Мені здається зараз таких і нема.
Ми різні, шо жЯ й на работу не фарбуюся. Бо лінь.
І мені результат.Мені процес не подобається. Подобається лише результат![]()
А куди б вона поділася? Південна Корея захопила давно ринок косметикиКолись такою користувалася. Дуже давно. Мені здається зараз таких і нема.
Також дома можу нафарбуватися, коли хочу
Я добре розумію завжди, що ти маєш на увазіЯ мала на увазі "не яскрава" як замінник слова
Та кудись же діваються фірмиА куди б вона поділася?
Зрозуміло. То я просто не побачила реакцію на свої слова.Я добре розумію завжди, що ти маєш на увазі
Але я йду далі, додаю ще й те, що мені хочеться згадати, поглибити питання, та й просто щось прийшло до голови, не буду ж я окремий пост запилюватиТи тільки про слово, а мені хочеться про самі помади
![]()
Та щоб в них сеча горлом пішлаЗадовбали. Не йметься сьогодні кацапським вилупкам.